Intensiv dag!

Uppe i ottan (före 8... Haha!) för en mycket intensiv och kreativ arbetsdag!


Åsa anlände och vi inledde med att göra bort massor med praktiska frågor på förmiddagen! Det har sina sidor att vara både producenter och artister men vi har å andra sidan ganska korta beslutsvägar... :)


Ja, det är ju den här magiska föreställningen vi ska ut med! Roooligt! 

Det mesta är bokat inför hösten och idag blev det också klart att vi kommer till Boden! Kul med nya ställen! Vi spelar dessutom flera föreställningar i Luleå, Piteå, Arvidsjaur, Skellefteå, Umeå, Vindeln och Sundsvall! En riktigt rolig och fullmatad höst! Antalet ledig helger är dock färre - men man måste ju spela när folk kan komma! Och biljetterna släpps i augusti!


Åsa har förresten nya glasögon som hon blev kanonfin i! Här har det börjat kurra i magen och vi ringde vår lunchgäst!


Finaste Johanna Öhman hade redan tagit plats på Verandan och vi åt faktiskt lunch i soooolen! Så härligt! Johanna ska göra vår koreografi så vi satt ett par timmar för att gå igenom musik och våra tankar kring de olika låtarna. Nästa vecka blir det kollationering med alla inblandade och då ska manuset vara så klart att åtminstone vi känner oss nöjda! Det börjar vara nära nu... :)


Ja, här har ni oss i solen! Kiiiisandes! Det blev oväntat ljust och det påminner mig om att jag ska beställa solglasögon med styrka! Saknade jag redan ifjol så nu ska det bli av!

Ja, sedan fortsatte vi och efter sex timmar var vi helt urblåsta! Man kan tycka att det är en kort arbetsdag men på det sätt som vi jobbar så blir man faktiskt i det närmaste tömd i skallen! Det sprutar idéer och praktiska frågor och lösningar omvartannat! Texterna ska synkroniseras med musiken, scenografin, koreografin och alla projiceringar och ljudeffekter... Och allt detta i lillhuvet... Haha! Men vi är på oerhört god väg!

Ikväll har jag varit på ett möte med goda vänner, tvättat, lagat köttfärspizza, lagat gräsklipparen tillsammans med maken och ämnar nu ta en lång promenad för att inhämta ny energi! Det är ju en dag imorrn också! Sköt om er alla glada och passa på att njuta av alla solstrålar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0