Dubrovnik - Sista dagen...

Det börjar kännas i kroppen att semestern är på väg att ta slut... Och då menar jag inte träningsvärken efter all trappspringning! Nej, man börjar långsamt återgå till vardagen och en hel del jobbärenden börjar göra sig påminda trots att man sagt åt dem att gömma sig några dagar... Känner mig lätt stressad så det blir nog rätt att åka hem imorrn i alla fall! Kroppen och knoppen är faktiskt i viss mån redan där!

Men än så länge är vi kvar och gör det bästa som går av dessa sista timmar i den här vackra staden! Kan verkligen rekommendera alla att åka hit! Mycket att se, god mat, trevliga människor och fina miljöer! Att det är kuperat får man liksom inpå.


Igår kväll var det ett helt underbart månsken så jag var tvungen att ta några bilder. Tur att man kunde ställa kameran på räcket eftersom den ville ta tio sekunder på sig för varje knäpp...


Fina gamla stan! Men det var igår det! Nu vaknade vi till solsken igen och det var bara att ta sig ner till stranden!


Härligt väder med lite vindar gjorde att man nästan blev sugen på en båttur!


Läste ut min bok som är en debut av Alexander Söderberg. Riktigt bra!!! Sedan blev det mest bara att ligga eller bada. Gillar ju att ha lite läsning med på stranden. Man har svårt att vara helt overksam...


Och till slut blev det dags för sista lunchen i restaurangen! Uppkopplingen var väl sådär idag - och även utseendet! Frisyren blir jättesnygg av sol och bad...


Och maken fick än en gång sin jättehamburgare med hembakt bröd som han drömt om sedan vi åt den förra gången! Och den var väldigt bra nu också!


Efter maten blev det bad igen. Man smälter bort annars! Här ser det mer ut som om jag förlist från det här skeppet... Man kanske skulle ha simmat dit och sålt in lite underhållning?


Ja, där var vi färdiga med all solning och säger hejdå till en alldeles utmärkt strandklubb! Hit hoppas jag kunna åka igen framöver! Underbar stad! Underbart ställe! Det är bara benen som klagar... Haha! Ja, ni ser ju att det är en trappa i bakgrunden här också! Så ser det ut överallt!

Nu siesta innan sista uteätningen nere på stan! Syyyynes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0