Dubrovnik - End of Day 5!

Vissa dagar hinner jag med två inlägg - otroligt! Egentligen gillar jag att blogga på kvällen för att sammanfatta dagen (så att åtminstone jag kommer ihåg vad jag har gjort! Haha!) men om jag tagit mycket bilder så måste det bli två inlägg för att dela upp intrycken och tiden för bildbehandlingen.

Nu är jag alltså tillbaka! Vädret har förändrats en aning. Maken, som är familjens väderspåman, har sagt att det ska börja regna ikväll eller möjligen inatt. Kan faktiskt stämma. Det blåser mer och ljuset har blivit annorlunda. Kanske blir det en turistdag imorrn med inomhussevärdheter?


Om ni kikar ordentligt så är det lite vita gäss och mer mulet.


Vi hamnade på Stradun igen och ser ni så glad maken ser ut? Det är bara för att hans öl är större än min! Jag fällde en del knäppa kommentarer ikväll. "Det är verkligen gott med en kall öl!" Väntan. "Om man nu tycker om öl..." Ja, det var kanske inte så roligt men jag skrattar ju åt det mesta...


Liten men väldigt god pizza med lufttorkad skinka, ruccola och parmesan. Och när man äter en liten varmrätt så rymmer man... Ja, ni fattar...


Dessert! Jag älskar dessa crèpes med nutella... Tyvärr... Tur att vi har gått hur mycket som helst idag!


Sedan fortsatte vi vårt strosande. Gick in i lite roliga affärer och provade designerplagg från lokala kreatörer, kikade på väskor och slutligen på skor! Jag blev sugen på att köpa ett par sandaler till My men det blev ingen affär. Jag hamnade i rea-hyllan och där höll jag på att skratta ihjäl mig!


Hahahahaha! Det här var det fulaste jag har sett i skoväg! Ingen kan vilja köpa dessa! Inte ens om man får betalt!


Och här har designern fluffat dit lite tyg längst fram! Bra när det regnar...


Slutligen denna marockanska fiskebåt med stickad kant i svart och gult! Jeeezus, vilka skor! Jag blev sugen på att köpa några galna till vår show men jag har ju packningen att tänka på... Tur!

Ja, jag har mycket att tänka på och snart ska man hem för att dra igång mer jobb. Det börjar pocka på! Men det är kul att åka iväg så här, sitta eller gå omkring och titta på folk. Att prata med dem är svårare:


Jag försökte verkligen! Men han förstod mig inte... Synd. Han såg riktigt trevlig ut!

Nu har vi handlat lite mer mat och tagit oss hem uppför satatrapporna! Blir att koppla av med läsning och smörja in mina illröda kinder! Vad vi gör imorrn återstår att se. Det beror på vädret! Eller på väderspåmannen...

Ha en bra kväll alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0