Mot Göttttlaböörrrrrg!

Tidig start efter första natten med riktigt bra sömn. Det tar nog några nätter innan man vänjer sig. Idag var det dags att packa ihop, lämna Stockholm och styra vidare mot Göteborg!


Maken såg lite bekymrad ut men det var inga problem att hitta ut ur stan och in på E4:an!


En sista vy från Pålsundsbron innan vi åkte iväg! Mina bilder på vyer från bilfönstret brukar annars inte bli så bra. Mest skyltar och träd...


...eller trafikljus - som på Liljeholmsbron!


Resan gick alldeles utmärkt! Kan ha berott på att jag också sov en stund... Haha! (Nej, det var inte jag som körde då! Fattar ni väl...) Här har vi hunnit ner längst Vätternlandet och passerar Gränna och Brahehus! Vi har varit här en gång för många år sedan då vi "plågade" barnen runt glasriket och tältade oss genom Sverige. Gick bra det också!


Vättern! Hann ta bild precis före träden!


Stopp i Huskvarna för byte och tankning. Ganska varmt både ute och inne i bilen! Vädret är alltså alldeles fantastiskt bra!


Och till slut framme i Göteborg! Hittade rätt med lite tur och kom fram till Delsjöns Camping som ligger en bit från stan men bara 1, 5 km från spårvagnen. Här ska vi stanna ända till måndag och då fick vi äntligen sätta upp tältet som jag tycker är en förutsättning för att man ska trivas. Det blir väldigt trångt annars. Nu har vi ju helt plötsligt flera kvardratmeter till och kan ha bord och stolar ute. Dessa är, som ni förstår, annars sinnrikt förpackade inne i bilen för att inte ta någon plats. Allt är väldigt funktionellt på liten yta! Maken är lite finurlig... :)

Och det vackra vädret inbjöd till lite softande i solstolen innan vi bytte om och gav oss ut på en motionsrunda! Det är väldigt natursköna omgivningar och vimlar av motionsspår. Vi hade ingen aning om hur vi skulle springa men chansade vilt och hamnade hyfsat rätt.


Här passerade vi din parkering Peter! Låg upp i backen innan vi kom fram till Delsjöområdet. Vad ska du göra här har du tänkt dig? Eller kommer du ens ihåg att du har en plats här? Nåja, den var fortfarande ledig och verkade väl bevakad!


Förödande vackert! Vi njöt! Och efter tre dagars träningsuppehåll med enbart stadspromenader var det skönt att komma ut!


Maken var lite övertaggad och tyckte att vi skulle köra med höga knän... Jobbigt...
 

Och rundan fortsätter runt sjön! Här fanns det bänkar utställda för vila eller stretching! Det gick faktiskt riktigt bra! Sprang i alla fall 3 av 6 kilometer och hittade till slut också tillbaka... Haha!

Hade fler bilder att lägga upp men uppkopplingen på den här campingen är heller inte på topp. Det ska finnas bra wifi - på vissa platser... Dock inte vår. Därför krånglar det och jag ger upp. Nu har vi duschat och ätit tapas i förtältet, ska läsa och glutta lite på TV innan det är dags att knyta sig. Imorrn ska vi iväg till Emilia som just kommit hem och sedan ut tillsammans med henne på Saltholmen (tror jag det hette), har ingen aning om var det är men vi har ju guide nu!
 
Allt går alltså som på räls! Stor Kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0