Klart slut!

Nu börjar jag längta hem på riktigt! Vi kände att vi blev lite trötta under middagen och det ska bli otroligt skönt att komma hem! Hem till egen säng, egen toalett, eget kök, egen kyl och lite privatliv. Missförstå mig inte - vi har verkligen haft det kanonbra men det har varit full rulle och det är helt ok ett par veckor men nu behöver man ett par dagars nedvarvning - i det egna hemmet!

Vi köpte kvällstidningen och skrattade lite när vi blickade tillbaka på konserterna. Det har verkligen varit en "gubbresa" på det viset. Först Paul Simon som är över 70, Bruce Springsteen som är 62(?) och igår lyssnade vi ju på Beach Boys som ju firade 50 år som tillfälligt återförenat band. De måste ju också ha blivit äldre? I tidningen fanns de på bild:


Beach Gubbs! Den yngste medlemmen är 69... Haha! Ja, rösterna lät bra fortfarande även om en av dem hade lust att halka ur ton - men man får nog vara glad om man sjunger så pass i den åldern! Karriären behöver med andra ord inte vara över bara för att man fyllt 50! Sköööönt!


Nu får ni bara en sista solig bild av makens kalla middagsöl!
 
Dags att åka hem, plugga text, skriva lite mer och filma på fredag till TV-serien "Skrotarna". Veckan efter ska vi också börja dra igång försäljningsjobbet kring "Mens Night" så semestern var kort och intensiv! Ha det gott alla glada så ses vi kanske imorrn! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen hem till Norrland igen, och nu är det mörkt på kvällarna( inget gatlyse..)

2012-07-31 @ 12:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0