Bus, Mys och Fest!

Det blev en riktigt bra dag! Igen! Har tillbringat den med finaste systerdottern som ännu en gång slapp undan föräldrarnas flyttkartongbärande! Man kan säga att vi bytte barn idag eftersom Emilia åkte dit för att springa trappor och bära. Passade bra när gymmet var stängt... :) Bra jobbat gumman! Hemma var det också full rulle och vi hade riktigt trevligt!
 
My hade inte varit här länge förrän hon frågade när vi skulle börja laga mat? Haha! Jag verkar alltid göra det! Och hon får ju alltid hjälpa till! Idag skulle vi fixa köttfärsbiffar till lunch:


Roligt att tömma köttfärsen i bunken! Här hade vi redan gjort en bas med ströbröd, grädde/mjölk, smörfräst lök, ägg och en massa kryddor.


Inte lätt att få ut allt ur påsarna. Det gäller att arbeta med hela kroppen! Även tungan! :)


VI gjorde lite olika modeller på biffarna... Haha! Men de blev goda tillsammans med kokt potatis mosad med smör och lingonsylt! Och My åt massor!


Sedan hann vi bygga klossar, kika på Muminfilm...


Busa i soffan och ta en liten promenad till Blomsterlandet där vi köpte både blommor och var sin glass!


En glad skit! Tack för idag gumman! Och det gick bra även för föräldrarna med flytten. Många kartonger blir det men det kommer att bli superfint i nya lägenheten! Så kul!


Tack ännu en gång också för kvällsgodiset som vi avnjöt igår! Smarrigt! Och inte ett dugg fettbildande... Haha!
 
Nu ska vi iväg på nästa 50-årsfest så det är bäst att man slänger sig i duschen innan maken kommer hem från jobbet! Ha en bra kväll alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0