Snart våååååår!

Idag åkte julen ut med buller och bång! Jag tror faktiskt att det var länge sedan vi har haft granen och ljusstakarna kvar till efter trettonhelgen och ännu längre sedan vi hade en gran som barrade så lite! Måste ha berott på att den stått på fantastisk mark i min hemby nära min älskade farmors stuga! Haha! Hur som helst så blev det minimalt med skräp när jag tog ut den så det kan bli ett rekordår när man slipper dammsuga barr fram till midsommar... :)

Och när jag gick ut med soporna efter lunch så möttes jag av den här synen:


Vilken fantastisk himmel! Snart är det vååååååår! Jag blev riktigt lycklig av den här känslan så jag samlade ihop mig och åkte på soptippen med lite skrot samt svängde förbi affären och köpte nya tulpaner!


Nu är det julfritt och vitt! Vi har så mycket bruna detaljer här hemma så man får se till att göra det så ljust som möjligt! Nu vill jag ha vårsol och härliga dagar!

Jag kände mig riktigt duktig som hann med det här idag trots sällskapet - träningsvärken (jodå!) och huvudvärken från h-vetet... Nu har jag dock varit på apoteket och inlandat mer Ipren så det ska väl gå över. Jag gör också en enkel middag där jag fräst upp fläskfilé, svamp, lök, paprika och sockerärtor. Hällde över två förpackningar "Thai Green Curry" och ämna koka nudlar. Jag har aldrig testat det här halvfabrikatet så vi få se hur det smakar. Jag gillar ju Thaimat men man vet aldrig... Därför köpte jag också lite dessert för att pigga upp mig:


Semlor!!! Jag blev tydligen så till mig att jag inte ens kunde hålla kameran stilla... Men först mat Monica! Och sedan blir det inte så mycket mer idag. Har jobbat ytterst lite men kostar på mig en hemmafrudag eftersom jag var så duktig igår! Jag passar på att ge mig själv lite stjärnor! För vem ska annars göra det?

Ha en bra kväll gott folk! Här ska ätas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0