Gruvsamt?

Det var inte det lättaste jobb vi har tagit på oss men vi kan nog inte kalla det gruvsamt heller. Bara att köra med andra ord! Att fånga uppmärksamheten hos 500 personer som sitter placerade i två olika rum är ganska tufft men vi klarade biffen tack vare den energi och styrka vi ger varandra! Skönt att vara två en sån här kväll så att man kan hjälpas åt att "dra"!


Här ser ni hur jag står och pekar i trappan eftersom alla skulle en våning upp för information och utdelning av klockor innan själva festen startade. Sådana här gånger är det bra att jag har röstresurser! Haha!


Och här tar vi emot alla när de kommit upp. Nästan alla kom i tid vilket är mycket ovanligt när det gäller så här stora fester!


Snyggaste frisyren 1! Den här pojken var dock redan bortgift så vi kunde inte ta med honom hem till flickorna... Haha!


Snyggaste frisyren 2! Välansad och tatuerad hårbotten! Jo, jag kände lite respekt och frågade innan jag fotograferade! Men de som ser tuffa ut är ofta väldigt snälla och så var det också med den här mannen!


Gladast hela tiden? VD:n Christer på plats för att träffa alla anställda!


Det är tur att Stadshotellet numera har stora lokaler. Inte många i den här stan som sväljer 500 pers för en information. Att göra sin röst hörd i sällskapet var heller inte så lätt...

Hur som helst så fortsatte festen sedan i restaurangen och vi tog emot, hälsade välkommen och körde ett första pass redan innan förrätten. Sedan var det bara att ge järnet! Precis som planerat! Korta och distinkta pass var melodin!


Här är Åsa inne för att göra en "prata" som övergick i ett lite fräckare nummer!


Hon strippade! Jag behöver väl inte säga att det blev jubel? :)


Full fart och alla glada! Vi avslutade med våra favoritfigurer "Emma" och "Belinda" och det kändes helt rätt! Tack alla för en trevlig kväll! Både Bergteamet och arrangören var nöjda så vi kan med gott samvete luta oss tillbaka i soffan! Bra jobbat Bästa Åsa (som otroligt nog åkte till Piteå för att dansa resten av kvällen!)!

Nu blir det några ord i Wordfeud, avsminkning och sängen! Känns inte heller särskilt gruvsamt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0