Full fart mot hösten!

Jäääääsingen så bra det går för oss!!! Nu har jag och Åsa haft en fantastisk jobbdag där vi planerat verksamheten fram t o m december! Så sköööönt! Och så härligt det är att kunna bestämma själva hur man vill jobba - och även när man inte vill göra det! Haha!


Så här glada är vi också när vi beslutat oss för att göra MENS NIGHT 2!!!
(Ja, fotot är säkert en månad gammalt men det var väl då vi hade bestämt oss - eller så envisas vi med att ständigt vara positiva?)


Fast kanske är vi mest glada över att vi idag även bokat en jobbresa till Malaga!!!
Ja, det låter kanske lite knasigt men vår scenograf ska befinna sig i området under våren så vi åker helt enkelt ner till henne för att jobba några dagar! Med oss på resan följer också världens bästa Mie! Hur mycket skratt kommer det inte att bli? Jodå, vi skaaaaaa arbeta också!

Vi skrattar egentligen redan nu eftersom vi när vi bokade upptäckte att vi alla tre heter Kristina/Christina/Christine i mellannamn! Tillfällighet? Näääääeee... Och Åsa och Mie heter också Marie båda två! Det måste vara meningen att vi ska jobba tillsammans! :)

Nu är ju inte föreställningen producerad bara för att vi bestämt oss... Men vi är en bit på väg! Turnén och lokaler på de olika orterna är bokade så vi vet i alla fall vad vi ska ha för mål med det kommande jobbet och det är alltid bra! Vi har också hunnit avverka en del praktiska frågor samt diskuterat idéer och samarbetsfrågor. En mastig men väldigt rolig, kreativ och konstruktiv dag! Det tackar vi för! Att det sedan också ramlade in ett annat stort uppdrag gjorde ju inte saken sämre... Det blir ett bra år det här! :)

Kommentarer
Postat av: Ola T

Häftigt att ha hela året bokat så tidigt! Själv vet jag bara att jag har bokat tvättstuga i morgon...

2012-01-10 @ 17:55:35
URL: http://olatheander.wordpress.com
Postat av: Monica

Haha! Ja, det är också bra! God planering är en förutsättning för det mesta! :)

2012-01-10 @ 22:46:56
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0