S T I N G!

Vilken kväll! Stort att ha fått dela den med både kompisar och en superartist! Ja, man får nypa sig lite i armen. Har har ju sålt obegripliga 45 miljoner album under sin tid som soloartist och som basist i The Police. Vilken karriär och vilken sångare och musiker!


Började med att samlas hela gänget på Belgobaren för lite mat!


Kul att träffa (numera utflyttade) Göran och Pia som drog igång den gemensamma sittningen och det tackar vi för! Tack för trevligt sällskap allihopa!


Parmaskinka med tillbehör till förrätt!


Deras Fisk- och skaldjursgryta till varmrätt! Riktigt god! De är suveräna på musslor och det är ju en belgisk paradrätt!


Sedan anslöt också Åsa och hennes kompis Cia! Så kuuuul! :)


Sedan drog vi vidare till baren på Hotel Waterfront som ligger vägg i vägg med konsertlokalen. Två av paren bodde där så vi fick använda deras rum som garderob!


I kö på väg in i konsertlokalen som ju är ett riktigt häftigt nybygge mitt i stan! Spektakulärt, flexibelt och jättesnyggt! Ser verkligen fram emot att Skellefteå vågar bygga något liknande så här centralt. Det är fräckt!


På plats och nästan på slaget åtta gjorde han entré och började konserten!


Suveränt bra lokal som "bara" rymde ca 3000 personer som väl är lite med tanke på artistens storhet men det blev lite intimt och mysigt vilket gjorde konserten ännu bättre! En klubbspelning i lite större format!


Det hände inte särskilt mycket på scenen men det behövdes inte! Hans suveräna och personliga mellansnack, fantastiska musiker och alla låtar räckte oerhört långt!


Snyggt vitt ljus hela tiden. Skönt också där att slippa alla färgade lampor. Det var ju Sting som skulle stå i centrum och det gjorde han!


Fields of Gold... Inte enda gången man fick ståpäls! Han berättade personligt om sitt hus på landet, eller hus och hus, sitt slott... Haha!


Kärleken till hustrun sedan 30 år tillbaka fick också plats i konserten. Och saknaden av pappan. Och en dedikation till Whitney Huston!


Den här violinisten var också helt magisk! Vilken energi!


Ja, det är roligt att se en artist som fyllt 60 år men som ser lika vältränad och fräsch ut som han gjorde för 20-30 år sedan! Ja, man skymtade magrutorna... Han är nog en renlevnadsmänniska och det hedrar honom. Det som fascinerar honom mest är dock sex. Och religion! Intressant kombo!


Inte helt oväntat blev det stående ovationer och de fortsatte under extranumren! Härligt att få sjunga med och gunga i takt!


Och avslutning blev en ensam performance av stjärnan själv! Snyygt jobbat och tack för en suveränt bra spelning! Sedan blev det fotsatt barhäng men vi gav ganska snabbt upp och ämnar nu sova som stockar! Suveränt bra dag och en härlig avslutning som räcker länge!


Cia och Åsa i korridoren på väg att hämta ytterkläderna. Sov gott brudar och tack för ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0