Lång kväll...

Sover man så länge som jag har gjort får man skylla sig själv... Jag är med andra ord inte i närheten av att känna trötthet. Min syster föreslog ännu en mils cykling och det kanske inte är helt fel. Jag har i alla fall hunnit med ett bra möte ikväll och några timmars jobb men det verkade inte trötta ut mig nämnvärt. Återstår Wordfeud och lite läsning!

Måste delge er några av IKEA:s nyheter som jag råkade ramla över när jag förirrade mig på nätet... Haha! En hel del fina lampor! Vi ska upp till Haparanda i början på mars och man kan ju alltid hoppas att de har kommit hem innan dess...

   
Roliga taklampor som jag inte skulle säga nej till!


Rolig solsellslampa som man kan ha utomhus och som också laddas med vindkraft! Måste ha! Om ni ramlar över dessa vill jag ha två!


Fanns också som markspjut! Värsta kinderägget: Fin, rolig och miljövänlig!

Ja, jag vill ha dessa också! Kanske en idé till Tekniska Kontoret som verkar ha ett intressant schema till gatubelysningen. Svart som natten efter 23.00 (Jo, jag höll på att köra på två gångtrafikanter utan reflexer som var på väg till sopstationen! Livsfarligt!) men ljust och fint på dagen! Jag hoppas verkligen att det var något fel på lamporna för så här ska det väl inte se ut kl 12.40 en vardag?


Jag behöver väl inte säga att varenda lampa lyste? Inget sparkrav på dagarna med att bara var tredje lyser... Mycket, mycket märkligt! Någon sorts sensor borde väl finnas även till dessa glödlampor? Vi har sådana i alla våra utebelysningar och de funkar hur bra som helst! Lyser när det är mörkt och är släckta när det är ljust! Precis som det ska vara!

Nej, nu har vi tjörmat nog om detta! För idag i alla fall! Kallt som fanken är det ute! Varmt och skönt är det inne när man får elda i kaminen! Glad för ett bra möte ikväll och dessutom väldigt pigg! Mot cykeln! Tjolahopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0