Allt möjligt!

En blandat kompott får avsluta dagen! Börjar med kvällens middag som ju blev en traditionell lösning denna tisdag!


Rimmat sidfläsk av bra kvalitet!


Bruna bönor av mer tveksam kvalitet men eftersom jag inte ens gillar detta söta slabb så ställde jag mig inte och gjorde några hemgjorda... Förlåt!


Stekte i stekgryta med höga kanter så att man slipper flott över hela köket!


Makens portion!


Och min! Mycket godare med sallad! Tycker hon ja...

Sedan laddade jag om batterierna med en semla också innan det var dags att dra ned på stan för lite showjobb! Det låter mer glamouröst än det är...


Tjuvparkerade på gågatan och sprang sedan över till Brinken eftersom de hade samlats i restaurangen. Härligt glada kvinnor skrattade gott och det blev en riktigt trivsam stund tillsammans! Tack ska ni ha! Sedan ilade jag hem igen eftersom det är TV-kväll på tisdagar med "Äntligen Hemma" och favoriten "House"!

Detta varvat med "Wordfeud"! Haha!


Maken tycker att jag är larvig som drar fram en skarvsladd när strömmen börjar sina. Jag tycker att jag är praktisk! Haha! Nej, nu ska jag varva ned och närma mig sängen. Saknar dock herrn som brukar ligga där:


Oliver... Kom hem nu! Inser att han kanske är ute och raggar eftersom vi befinner oss i den tiden på året och jag hoppas verkligen att det är så!

Sov gott alla glada!

#1 - - Anonym:

Hej Monika ett tips till dina dörrar är att man kan klä dem med ett snyggt tyg som fästs på insidan och lätt kan bytas o förnyas när du får en ny inspration. Eva H

#2 - - Monica:

Tack! Låter som en mycket bättre idé! :)