Oskar 24 år!

Idag är det 24 år sedan vi fick vår efterlängtade son! Han kom visserligen för tidigt men hann ikapp oss alla när det gäller det mesta! Idag är han en underbar människa som vi fått glädjen att ha hemma några dagar i samband med julen! Det är så roligt att äntligen kunna vara ledig på hans födelsedag - nu var svårigheten mer att komma sig upp ur sängen... Haha!

Och precis som jag antog så var ungdomarna redan upp och hade kokat kaffe - och bakat grahamsscones... Vilken service! Men paket och tårta kunde vi i alla fall bistå med!

Av Lisa och hennes familj fick han snygga träningskläder som nog kommer till användning eftersom han är en frekvent besökare på gymmet! Sorry Anki, men nu ryker nog "Nordic Light T-shirtsen" som träningsplagg... Annars har han hittills varit en bra reklampelare i Luleå!

Av oss fick han ett gäng nya T-shirts och ett armbandsur från Gant! Kanske behövs att man håller tiden på nya jobbet? Nja, nu har han inga problem med det men tyckte i alla fall att den var snygg och lite affärsmässig!

Sedan var det bara att klä på sig! Maken har ju kommit igång med takskottningen sedan besöket hos farfars igår så han satte igång med vårt eget tak. Den egentillverkade "snöräven" är ett favoritredskap!

Men hur tror ni det ser ut nere på backen när han är klar? Här hade jag just kommit igång med att ta bort högarna... Underlig kvalitet på bilden men jag hade bara telefonen med mig ut.

Ett par timmar senare var det klart och jag passade på att ta en promenad när jag ändå var påklädd - och svettig! Skönt att börja röra på sig igen. Det behövs verkligen!

Lagade lite snabb födelsedagsmiddag och fick chansen att testa nya "kompisen" som jag fick i julklapp! En självsnurrande visp tog hand om ädelostsåsen på ett perfekt sätt! Kanonbra!

Men ugnen var kanske inte helt på min sida... Eller så kanske man inte ska gå och duscha medan potatisen är inne... Haha! Men en tjock skiva oxfilé räddade anrättningen!

Oskar var i alla fall nöjd och det är ju huvudsaken! Här ser ni en bild från "födelsedagspartyt"! Kall mjölk har alltid varit en av hans favoritdrycker och det verkar hålla i sig!

Nu ska vi se en film innan det är dags att skjutsa honom till Lisa där de ska stanna i natt. De fördelar gracerna på ett alldeles utmärkt sätt så att vi får rå om dem allihopa! Imorrn kommer han dock hem eftersom vi ska laga mat tillsammans! Vi har nämligen samma förrätt och dessert på nyårsafton! Smart och kul - man får både hjälp och sällskap vid spisen! Det bästa med att ha stora barn är ju att man plötsligt kan umgås som vuxna!

Kommentarer
Postat av: Birgitta Holmström

24 år, vart tog åren vägen? Jag kommer ihåg Ulfs fantastiiska bild och när vi besökte er på BB, Oskar var bara ett litet knyte men tänk vad han vuxit till sig.
Som förälder finns inget bättre än när man för en stund får rå om sina vuxna barn.

2012-12-29 @ 20:07:03
Postat av: Ingrid (Inkan)

Grattis Oskar!!! När vi sågs låg du i en spjälsäng, så det var ett tag sedan. Hur mycket för tidigt var det? Vår lille son (numer 16 och längst i familjen) föddes 10 veckor tidigt. /Ingrid i Jönköping

2012-12-29 @ 21:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0