What a day...

Oj, oj, oj! Nu känner man verkligen att man lever! Kom just hem efter en låååång helg i Luleå där vi jobbat arslet av oss! Barn har man ju hela livet och trots att de blivit stora vill man gärna hjälpa till om man har möjlighet! Nu har alltså våra fina ungdomar flyttat ihop och under fredag-söndag har vi tillsammans med Lisas föräldrar hunnit köra all packning, hämta inköpta möbler, handla prylar som behövdes, flyttat in i lägenheten och även städa ur deras studentlägenheter! Det sista var det klart värsta!
 
Flyttstädning är heller inte kul. Det är en otacksam syssla eftersom man inte får stanna och njuta av att det blivit fint... Men vi är något så överdjävligt nöjda över att det är gjort! Och väldigt mööööra i kroppen allihopa! Nu låter det kanske som om Oskar och Lisa bara tittat på men så är det inte! De har verkligen kämpat tillsammans med oss!!! Vi startade morgonen med inköpsrunda tillsammans och skaffade elprylar, städskåpsinredning, förvaringsprylar, gardiner och annat som saknades! Bra att vara många som både handlar och bär!
 

Sedan drog jag och Oskar förbi Max och tog en salladslunch innan vi började städa! Fyra timmar senare och rätt svettiga var vi äntligen klara - och då hade vi inte ens tagit fem minuter...


Här lämnar Oskar studentboendet på Porsön för sista gången! Kändes ganska skönt tror jag! Sedan tillbaka i lägenheten där vi fortsatte uppackning och möblering.


På den här bilden ser det ut som om jag mest satt stilla... Haha! Men jag hade just lyft upp TV:n ur kartongen! Jooo, det är säkert!


Jag inväntade Oskar som skulle montera fästet. Några timmar senare ser vardagsrummet riktigt fint ut!


Inte illa för att vara deras första gemensamma lägenhet - tillfixad på ett par dagar! Jag tycker att de har det superfint!


Och här har ni rummet från andra hållet. Tavellisten har jag faktiskt borrat upp! Jooodå, man kan bara man vågar! Och i ramarna ska det sitta LP-omslag - men det får herrskapet montera en annan dag. Om de var nöjda?


Jaaaaaa, verkligen! Men om man har glädjen att få så här fina barn så är det ett rent nöje att också få hjälpa till med att göra det trevligt i deras hem! Det kunde ju faktiskt ha varit så illa att man inte ens fått komma... Så jag ser det som ett privilegium! Tack!


Och här har ni köket sedan gardiner, matta, lampa, klocka och möbler kommit på plats! Ljust och trevligt det också! Och härligt högt i tak!


Här är Oskar på väg till soprummet eller vindsförrådet ännu en gång! I förgrunden ser ni just uppsatta hatt- och skohyllan! Snyggt och prydligt, ljust och fint!

Nu ska alla trötta föräldrar slänga sig i säng för en ny arbetsdag imorrn - men kanske med mindre fysiska arbetsuppgifter... Stor Kram till er alla och tack för en fantastisk arbetshelg! Lycka till nu Oskar och Lisa! Vi älskar er! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0