Skrotfest!

Så var det roliga slut när det gäller TV-inspelning i Skellefteå - för den här gången! Om jag får tro alla som kikat på materialet som filmats under dessa sju veckor så kommer det här att bli en av de bästa serier som gjorts för barn- och ungdom på mycket länge! Kul! Och väldigt roligt att det gjorts just i Skellefteå! Premiär i TV kan det bli i början på nästa år och det ska bli väldigt spännande att se!
 
Ikväll var det alltså slutfest för hela teamet och alla skådespelare. En väldigt trevlig tillställning i logen på Morö Backe! Nu var ljuset inte det bästa så ni får finna er i några kassa bilder...
 

Här börjar folk strömma in och man fick börja med att gå en tipsrunda med en del hyfsat omöjliga frågor... Hur många klipp som gjorts, hur många som jobbat med scenografin (19 pers!!!) vem som skar sig var e t c. Många gissningar...


Till bordet fick jag dessa fina "Sälar"! Tack för trevligt sällskap Niklas, Saga och David!

Efter maten blev det tal av både produktionsbolaget "Happy Fiction" och naturligtvis av regissören Ted Kjellsson! Många tack och väldigt skön och avslappnad stämning! Alla i teamet har varit så proffsiga och fokuserade! Sköna människor! Ja, det blev också dragning på tipstävlingen. Vem tror ni vann?


Ted såklart! Vem annars har varit med överallt?


Olle Sarri kunde inte vara med ikväll p g a någon filmfestival i Venedig... stackaren... Men han lämnade en hälsning till Niklas - och en såg! Haha!

Ja, en väldigt trevlig kväll men jag stannade inte till slutet eftersom jag verkligen behöver sova! Godnatt alla glada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0