Jobb...

Idag blev det jobb för hela slanten! Pluggat text, haft telefonmöte, mailat och fixat. Inte jättekul men vädret inbjöd kanske inte heller till några stordåd... Tyckte att det såg helt OK ut i morse men tänkte inte mer på det eftersom jag satt inne och jobbade. Till lunch blev det dock ett jädra liv ute!


Hällregn!!! Och åska! Det var bara att dra ut kablar och antenner... Och medan jag gjorde det började det smattra ännu mer!


Hagel! Värmebölja i delar av Europa men här i gamla Svedala så är det bara kyla...


Och haglen låg kvar ganska länge... Vi var nog inte värst drabbade men jag tycker ändå att det är remarkabelt... Och trist! Gav upp jobbandet ett tag, åkte och handlade, lagade en korvgryta, åt och fick sedan främmande!


Finaste familjen Bergvall med My i spetsen - som var i högform (läs: toppad till tusen!) Kul att få surra en stund och läsa replikerna mot någon annan. Syrran byggde dock om en del namn och repliker så de blev roligare än originalet... Haha! Ja, du skulle nog hänga med imorrn Malin! Du livar upp!
 
Nu ska jag fortsätta att plugga, ta en motionsrunda och sedan lägga mig tidigt eftersom jag ska vara på plats, fixad och grundsminkad 07.00 imorrn bitti... Huga... Jag trodde att TV-stjärnor fick ha sovmorgon - men jag har nog för liten roll... Haha! Spännande ska det i alla fall bli! Och "Skrotarna" kan ni enligt rykten se på Svt till våren. 10 halvtimmeslånga avsnitt ska det bli och jag ska vara med i fyra av dem. Kul! Ha en bra kväll alla!
#1 - - Mariana:

Välkommen Hem, Ni fick ju en härlig semestertripp, igen!
Det är så trevligt att få hänga me....
Kraaam

Svar: Tack Mariana! Ja, det blev jättebra! Nu är det bara att återgå till jobbet! Kram och tack för att du följer med!
Monica Lindgren