Igång!

Det är tur att man inte har ägnat semestern åt att fundera vad som måste göras i höst... Efter en heldag tillsammans med Åsa blev "Att göra-listan" såååååå lååååång! Huga! Men det är bara att bita i det sura äpplet och starta upp jobbet! En av nackdelarna med att vara sin egen producent är väl just att man måste göra producentjobbet som innebär mycket praktiska frågor innan vi ens kan börja repetera... Jodå, mycket är bokat och planerat men med biljettsläpp följer en hel del andra saker. Tur att vi får vår belöning senare när det är dags att ställa sig på scenen! Det är då det riktigt roliga börjar!
 

Tack för idag finaste Åsa!

Vi hade också lunchmöte tillsammans med Mie på Food för att planera upplägget för maten som ska serveras på Nordanå. Det blev ju en sådan succé med Julgalet när vi hade mat och bar innan föreställningen att vi gärna vill köra det konceptet även med "Mens Night 2"! Jag har aldrig tidigare sett publiken så avslappnad! Nu har det inte så mycket med baren att göra eftersom många valde lättdryck, men folk var där i god tid, minglade, surrade, hann komma ned i varv och var på ett alldeles lysande humör när vi skulle börja själva showen. Det vill vi gärna att alla ska få uppleva igen!

Så häng på låset när vi släpper biljetterna i Skellefteå 20 augusti! Det är bara hälften av platserna som kommer att kunna säljas med mat. Men jag hinner nog återkomma med mer info innan dess! Föreställningen ska ju spelas på turné först innan vi avslutar med fyra helger i november och december. Så roligt!


Idag fick också Alma följa med och Skrållan har blivit värsta djurvännen! Hon som alltid fräst åt hundar gick nyfiket efter och ville nog inte direkt gosa med hunden - men hon la sig på en sittbänk i köket bara någon meter ifrån och låg kvar! Kul om vi kan samsas även med djuren!

I  afton har jag också lyckats hitta kvittot och bytt mina skor. Ser fram emot en testrunda men avvaktar vädret och ser om det kan bli lite mindre regnigt... Ha en bra tisdagkväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0