Utvikning?

Vilken filmdag! Så här nära att vika ut oss har vi aldrig varit! Man funderar ju på om åskådarna kommer att kunna behålla maten... Hahaha! Nej, riktigt så illa var det väl inte - men stundtals var det nära... Ni som ser vår kommande föreställning "Mens Night 2" kommer i alla fall att ha väldigt kul!

Hur som helst har vi jobbat som idioter idag. Både förnedrat oss, kämpat, svettats och skrattat hejdlöst! Åsas fina systrar Barbro och Mona hängde också med för att vara både pappersknövlaransvariga, hjälpredor, hårfixare och bollplank! Suverän insats tjejer, Tack ska ni ha!


Framför kameran hade vi PSMedias lysande filmare David Persson och den ständige käftslängaren Adam Sundin! Tack för att ni stod ut! Stod ut och stod ut... De hade förmodligen så roligt idag att de inte ens kommer att ta betalt... :) Eller?


Här ser ni min kära kollega Åsa göra sig klar för en insats framför kameran! Man vill ju vara snygg i håret också!


Här dansas(?) det hej vilt! Inte snyggt men ganska mycket...


Och vad den här scenen innehåller törs jag nästan inte tänka på... Men vi utsätter oss väl för saker som andra bara drömmer om! Ibland får vi från publiken ord som: "Tack för att ni gör det här åt mig!" Haha!


Men det blev stundvis också både påklätt och ganska upprört... Efter detta känslomässiga utbrott var det skönt att gå till restaurangen på Medlefors och avnjuta deras fantastiska lunch!


Här ser ni buffén som idag innehöll både röding, köttbullar, tillbehör och massor med goda sallader! Till höger längst fram ser ni Mona och som nr två från vänster Barbro! De var verkligen värda lite gooood mat! Och som genom ett trollslag kom också världens bästa syster som höll utbildning idag:


Här slår hon ett slag för någon ny typ av Arbetsmarknads-rehabiliterings-utbildnings-resurs-plan eller något i den stilen. Man kan väl säga att hon också är i underhållningsbranschen! Haha! Fast innehållet i hennes föreställningar ligger kanske något närmare verkligheten!

Efter denna utmärkta filmdag var det dags för mig att varva ned med ett besök på My:s förskola där det idag var öppet hus!


Fina My! Här har vi just fikat underbart god chokladkaka! Ja, ni ser lite rester på hakan... men det gör ingenting! Hon är såååå söt i alla fall!


Sedan blev det lek med barbiedockorna. Inte helt lätt att samsas men det gick faktiskt ganska bra trots att de nog båda ville ha samma docka... Är det inte alltid så?


Inte helt lätt att klä på dem heller! Särskilt inte när man bestämt att Ken ska ha Barbies jacka... Som avslutning dök också pappan i familjen överraskande upp eftersom han fick en frikväll i hemmastan då några jobbarkompisar skulle till Skellefteå för att gå på hockey. Alla kämpar för att SAIK ska vinna. Även barnen på förskolan:


Jodå, det fanns en AIK-hörna även här! My hade målat den gula stenen! Kram och tack för en mysig stund! Vi ses snart igen men nu är moster trött och behöver vila... Det kostar på att vara filmstjärna...

Kommentarer
Postat av: Käftslängaren

Det tog sex timmar innan jag fick i mig en macka i alla fall. Denna show måste ses, om inte annat för filmens skull ;)KS.

2012-04-03 @ 22:49:42
Postat av: Monica

Kära KS!

Självklart ska showen ses också för filmens skull! Det är ju så bra skådespelare! :)

2012-04-03 @ 22:56:57
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0