Hur som helst...

Här kommer en sista kvällshälsning från Vitlökens vänner! Ja, det har väl blivit en och annan rätt som innehållit detta... Tur att vi inte har några män med oss! Det blev lite slappande och någon form av siesta på eftermiddagen som ju i vanlig ordning avslutades med att vi kollade vad som hänt i cybervärlden!


Notera gärna det omatchande överdraget som någon lagt på den rutiga soffan...


Och gläds gärna med Mie att hon hade en kjol med inbyggda shorts! Och förundras också över att vi, trots blåsten, förmodligen bor vid en handikappvänlig strand:


Eller?

Sedan blev det till att åka iväg på stan för att träffa Ulla och Janne igen! Nu för middag! Ja, ni kanske tror att vi bara äter - och nog är det nära... Haha! Det blev en restaurang längre upp i byn eftersom det blåste mindre där uppe.


Passerade denna fikus på vägen!


Och papagojblommor! Men knappt några människor. Det är inte direkt högsäsong... Hamnade på en liten restaurang där maken skulle ha trivts:


Barca-Chelsey på TV:n i bakgrunden! Tyvärr vann fel lag... Och det visade sig att det bara var jag som hejade på Messi...

Jag fick också veta att jag ofta avslutar diskussioner eller byter ämne med orden: "Hur som helst..." vilket ledde till många skratt eftersom jag gjorde det ett antal gånger även ikväll! Haha!


Hur som helst... Jag åt lammkotletter och Åsa och Mie valde tonfisk. Nja... Ingen av oss var väl särskilt imponerad!


Och på Mies uppsyn kan man verkligen se det! Men, men, det blev en supertrevlig kväll med många glada skratt så vi är supernöjda i alla fall! Man ska inte vara petig när man är ute och reser!


Men Jannes musslor såg mycket godare ut...


Flera timmar senare lämnade vi av Ulla och Janne på hotellet och drog vidare hem!


Tack för ikväll alla glada! Ännu en gång riktigt trevligt! När alla är positiva har det lust att bli bra!

Hur som helst... Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0