Malaga!

Tjohooo! Äntligen resdag till Malaga! Uppe med tuppen och iväg till Falmark tillsammans med Mie! På Skellefteå Flygplats bjöds det idag på tårta eftersom de invigde nya restaurangen!


Mie kollar in lite prylar i shoppen! Men inga nappar...


Och Bosse Fuhrman var på plats för att dokumentera! Vi kom med på ett hörn!


Och på planet läste vi lite tidningar och studerade hur vi kan bli starka med barnyoga... Såg helt livsfarligt ut! Och nu undrar ni säkert hur det gick med min packning?


Jodå! Heavy igen! Haha! Men den fick följa med! På Arlanda blev det en kvarts väntan innan Åsas plan från Luleå landade! Så kul att vara tillsammans alla!


Incheckning på utrikes!


Och en otrolig räkmacka i restaurangen! Redan här började skrattsalvorna hagla och det blev ett par riktiga skratt/gråtattacker! Vi har så himla roligt! Kul var det också när Åsa berättade om när hon i USA frågade en servitör om de hade Wifi men uttalade det Wajfi varpå servitören frågade om hon ville veta om han var gift...


Därför heter det numera inte High five utan High-fi!


Mie acklimatiserar sig snabbt och har redan kommit med lite kul idéer! Här hittade hon ett träd till scenografin! Vi kunde dock inte få loss det...


Flygresan gick som en dans och här hade vi fått in lite tapas! Riktigt gott!


Inflygning över Malaga! Det är liiiite bergigt i området!


Bagage-sata-bandet! Alla stod "kloss" som vanligt! Och damen i grått i mitten höll för öronen redan när vi gick ombord på planet eftersom en av oss skrattade alldeles för högt... Gissa vem?


Och väskorna kom med! Tack och lov!


Bra skyltning till hyrbilarna! Vi fick oss en Ford och blev erbjudna ungefär fjorton tilläggsförsäkringar... som vi inte tog. Nu gäller det att köra försiktigt! Ja, vi har naturligtvis försäkring men de vill ju sälja på alla mer!


Hoppla! Vi kom tydligen in på rätt väg på en gång! Enligt våra beräkningar skulle vi landa i Malaga och sedan ta höger! Det funkade!


Och här trodde jag att det skulle ligga en bild på det fantastiska bergslandskapet... Hallå! Det här måste vara Åsas ben sedan hon tagit av sig stödstrumporna...


Men tro det eller ej. Vi svängde av på rätt ställe och hamnade ungefär där vi skulle! Här har vi börjat nedfarten mot strandområdet i Almunecar. En del har pyntat huset... som en båt!


Efter väntan fick vi äntligen tag i nyckeln efter att ha ringt fyra olika nummer där ingen pratade engelska... Den unga killen (15 år?) som till slut kom gav oss dock kindpussar innan han åkte hem. Joodå! På bilden ser ni utsikten från balkongen! Vi bor kanske 15 meter från havet! Nice!


Fint hela vägen in till centrum! Fick dock hasta iväg för att hinna till ett kvällsöppet Supermarcado och sedan var det äntligen dags för en seeen middag!


Trevlig liten restaurang men väldigt mycket bast och rotting... Åsa blev i alla fall fin!


Och även Mie som testar sina läsglasögon inköpta på Arlanda! Stolarna är i fuuuuuru...


Månen är en liten skärva på himlen. Vi är på väg i säng efter en lång dag! Imorrn förmiddag kommer scenografen Ulla på besök hos oss och vi är nöjda, trötta och glada! 27 grader varmt när vi kom och 22 ikväll är inte fel temperatur en afton i april! Kram till alla där hemma från oss som numera kallar oss "Christine Travels" eftersom alla heter Christina/Christine i andranamn! Ser fram emot en härlig dag imorrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0