Last Call!

Sista kvällen, sista inlägget, sista måltiden, sista mysiga skratten i Almuñécar! Vi har haft en magisk vecka och är supernöjda med allt! Sällskapet, inspirationen och miljöerna har gett oss enormt mycket påfyllning inför det fortsatta arbetet! Vi är inte helt klara med manuset men har omarbetat massor och färdigställt en del svåra uppgifter som vi ville göra tillsammans! Självklart hade vi kunnat göra mer men vi har kommit långt och det får räcka. Vi har ju dessutom fått koppla av mellan varven och det har varit ovärderligt!


Här lägger Åsa sista handen vid ett fantastiskt potpurri!


Och väskorna börjar vara packade!


Under en sista sittning på balkongen såg vi en mycket liten båt lämna stranden. Såg lite tveksamt ut. Han började med att tappa ena åran...


Tur att kompisen på stranden kunde kasta ut den igen!


Ja, han verkade klara sig rätt bra men jag skulle inte velat byta!


Eftermiddagen gick snabbt och helt plötsligt var det dags för mat igen! Bara att gå ut på baksidan och hämta bilen. Ful bakgård men skönt att ha den inlåst! Vore kul att veta hur de tänkte när de byggde betonghuset till höger. Varför lämna en kil med luft där det bara samlas skräp och vatten längst till höger mot muren?


Och så här ser det ut varje gång vi ska iväg! Utfarten är verkligen inte den bredaste! Tur att man har assistenter!


Smal gång hela vägen!


Mie i givakt!


Sedan snurrade vi lite i stan! Den här hunden såg ut att kunna ramla ut när som helst men det gick bra. Var nog kanske van den här typen av resor. Till slut var vi framme vid Mies favoritrestaurang där vi bestämt oss för att avnjuta veckans sista måltid!


Ett bätterställe! Åsa är lite deppad eftersom hon hade föredragit Max...


Och vi beställde allt! Haha!


Lycklig!


Här också!


Och kanske mest lycklig över att vi också åt dessert! Man måste kosta på sig detta när det ska firas ordentligt! Nu rafsar vi ihop det sista och tackar för att ni följt oss den här veckan! Nästa gång vi hörs är vi hemma igen!

Kommentarer
Postat av: Karin Lå

Välkomna hem! Det har varit mysigt och avundsjukt att följa er vecka i text och bilder. På sista bilden ser du drottninglik ut. Kolla "huvudbonaden"= kronan:-)))

2012-04-29 @ 22:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0