Hemma!!!

Ja, det känns inte fel det heller! Skönt med hämtning på Falmark och hemskjutsning av maken som också fixat en smarrig middag med fiskpaket på grillen!


Supergott! Man kan faktiskt börja vänja sig vid det här... Någon som fixar frukost och någon som gör middag... Oroväckande? Nja, ganska härligt tycker jag! Men vi börjar väl från början:


Jag är ingen morgonmänniska men när man kommer ut ur duschen strax före sju så blir man mer lycklig än vanligt när Världens Bästa Mie än en gång fixat kalasfrukost! Det har varit en fröjd att ha dig med på resan min vän! Och det säger vi inte bara för att du skämt bort oss! Du är en kalaspingla som vi verkligen gillar!


Och när klockan blivit åtta var vi packade och klara ute på gatan. En sista titt på utsikten och den inkommande solen! Fint väder idag men det brukar det ju vara när man ska åka hem...


Brudarna klara vid bilen! Det kändes som om vi skulle göra en roadmovie likt "Thelma & Louise" och det får det kanske bli nästa gång! Vi är ju öppna för det mesta! Att polisen passerade i bakgrunden hade ingenting med oss att göra! Tror jag... :)


Så var vi iväg! Dags att än en gång passera huset som någon byggt som en båt!


Dags också att ta en sista titt på omgivningarna! Färden till Malaga gick alldeles utmärkt och det enda vi funderade på var om vi skulle hitta var vi skulle returnera hyrbilen men det hade vi inte behövt oroa oss över. Det var extremt bra skyltat och nästan omöjligt att komma fel! Det gillar vi!


Last check point på Malagas flygplats!


På väg till incheckning! Lugna, fina och glada! Vi har inte stressat en minut den här veckan och varit i god tid varje gång. Otroligt!


Mie som inte är känd för att vara den största shopparen gick igång ordentligt i taxfree-avdelningen! Bra jobbat!


Hon gick igång så mycket att hon t o m gav bort lite giveaways till mig och Åsa! En mössa med hörlurar och en hållare för telefonen när man är ute och går! Vi blev sååååå fina!

Sedan käkade vi lite och gick ombord på planet som skulle ta oss till Stockholm. Säga vad man vill om Norwegian men det är hur härligt som helst med Wifi på hög nivå! Det gillar vi också! Och väl framme på Arlanda skildes våra vägar... Lite sorgligt men våra flyg gick med fem minuters mellanrum så vi hann inte jaga upp oss särskilt mycket. Det här är ju bara början på en låååååång vänskap!


Hej då Stockholm! Hej Skellefteå! Nu är det ändå gött att vara hemma!