Blowing in the wind!

Herregud vad det blåser idag! Hade vi varit lättare hade vi förmodligen inte stått kvar - så det är tur att vi äter ordentligt! Haha!


Efter den magnifika frukosten fick vi besök av vår scenograf Ulla Karlsson! Hon och hennes man Janne har varit här många gånger och bor i en by uppe i bergen fram till i mitten av juli. De passar nu på att göra sig en kustövernattning!


Hon var snabbt med i matchen och vi satte igång med att spåna idéer kring scenografin och prata om själva innehållet i produktionen. Kul att få komma igång!


Men man blir ju hungrig av att arbeta så det blev en sen lunch på en av Ullas favoritrestauranger i centrum! Olé!


Här tipsar hon också om den fiskrätt som vi har avnjutit idag. Mumma! Till höger sitter hennes man Janne som är skådespelare och regissör. Båda jobbar till vardags på Profilteatern i Umeå. Man kan tycka att vi åkt långt för att ses men det blev billigare att åka hit en vecka än att vara i Umeå... Sjukt va? Det är ju dessutom roligare att åka till ett nytt ställe!


Och jag och Åsa gläds varje minut åt att både vara och jobba tillsammans! Mie skämmer bort oss å det grövsta och vi har nog aldrig haft det så här bra! Vi ska verkligen försöka gottgöra henne framöver. Idag bjöd vi i alla fall på mat.


En liten förrättssallad...


Och en så goooood vitlöksfisk!


Mie fick in en hel plattfisk med olika goda tillbehör! Smakade tydligen också fantastiskt!


Och här har ni hela gänget! Ni ser att vi har hyfsat nära till stranden även här!


Men det blåser något så kopiöst idag att man får hålla hårt i skallen för att ha den kvar!


Efter maten gick vi en sväng för att kolla in omgivningarna. Det något bedagade hotellet till vänster var till salu för 3, 5 miljoner. Euro! Intresserad någon?


Vad tycks om kabeldragningarna?


Sedan gick vi hem i det som på bilden mer ser ut som storm... Nej, så farligt är det inte men det känns att luften rör på sig!


Mina kamrater associerade direkt till "Titanic" och till den här bilden var det också ljud! Vilket? Ja, men "My heart will go on" eller vad låten nu heter. Ganska högt också! Haha!


Nu blir det siesta ett par timmar! Hoppas vinden mojnar!

Hoppas också att den som kör någon sorts sliprondell i närheten tar en välbehövlig paus... Haha! Men jag känner mig i och för sig som hemma och det kan också vara skönt!

Hola!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0