Tjejmiddag!

Ja, jag kom igång till slut och hann med att både jobba, göra en chokladpannacotta med lime och broccoligratänger! Jag hade turen att få hemodlad Broccoli av Åsa igår som hade beställt 10 kilo med en bekant. Att få laga till färska grönsaker är ju underbart och jag gjorde gratäng av alltihop och frös ned i portioner. Det kändes som om det var väldigt länge sedan man gjorde just den här rätten. Var det typiskt 80-tal? Hur som helst blir det bra lunchlådor för maken som både älskar broccoli och alltid äter hemma!


Och eftersom jag skulle ut och äta blev det också makens middag! Klart godkänt!

Sedan bar det av ner till stan och Nygatan 57 för att träffa Gunnel och Chrissie över en bit mat och mycket surr! Alltid lika roligt att träffa mina gamla arbetskamrater!


Ja, vi skrattar mycket och det är härligt! Vi beklagar oss också och pratar om livet och det är både nödvändigt och befriande! För sedan skrattar vi gott igen... Man är inte alldeles olika! ;)


Caesarsallad med kräftstjärtar och västerbottensost smakade fantastiskt gott!


Och till dessert tog jag en chokladfudge med lakrits och havssalt som också var god! På toppen stod lite kristalliserat socker i form av en... liten häst? Gunnels chokladtryffel med lime och basilika vann dock dagens dessert-tävling! Den var helt ljuvlig!

Trevlig restaurang med god service! Det tycker jag är jätteviktigt! Att sedan servera bär, lime och citronskivor trots att man bara dricker mineralvatten tyder på omtanke och det uppskattas också! En riktigt trevlig avslutning på dagen! Stor kram till er tjejer! Nu måste jag plugga text och packa ihop lite underhållningsutrustning!

#1 - - malin:

verka som att ni haft väldigt trevligt ! så gott det såg ut med choklad pannacotta :)

#2 - - Monica:

Ja, det var supersmarrigt! :)