Showtime!

Idag har vi gjort ett litet maratonlopp och åkte hemifrån redan före 07.00! Pigga och fräscha som två (väderspända...) nyponrosor packade vi in våra väskor och drog till Umeå! Ja, vi hade lite känningar av gårdagens surströmming men klarade faktiskt av att hålla det för oss själva! Haha!


Vi skulle spela på Idunteatern och det är väl inte den ultimata scenen för oss då den är jättestor men teknikerna hade gjort ett kanonjobb och lyft orkesterdiket som blev ett mycket bättre spelutrymme för oss! De hade också spärrat av halva salongen vilket var jätteskönt! Nästan 600 pers är en alltför stor publik att ta in.

Vi började med soundcheck och packade upp våra saker. Allt funkade hur bra som helst så efter sångrep bar vi in allt det övriga i logen och fortsatte med lite textrep innan konferensen vi skulle underhålla drog igång!


Det gäller ju att kolla igenom att allt är med när man inte spelat föreställningen på ett halvår...


Åsa funderade på att vara "Lilla My" idag! Men vår show är väl inget man bara svansar runt i?


Just det! Därför blev jag extra glad när hon återfick sin fluffiga frisyr! Den passar definitivt bättre!


Ute i foajén vimlade alla dagens deltagare. Vi skulle showa för fackförbundet "Vision" som är det nya namnet på SKTF. Smarta som vi är minglade vi oss in i deras förmiddagsfika som är supergott på Umeå Folkets Hus! Grovt hembakt bröd med hemgjord färskost, pålägg och grönsaker! Smarrigt med en extra frukost!


Själva hade de en hel del aktiviteter på gång! Här fick man gå in i en bur och försöka fånga så många papperssedlar som möjligt för att vinna biobiljetter. Det såg kanske inte helt coolt ut men den här mannen var ytterst ihärdig!


Konferensen inleddes med ett gäng afrikanska trumslagare som försökte få publiken att sjunga med. Det var tur för dem att vi var därinne just då för att hjälpa till då deltagarna var ganska försiktiga... Hur som helst höll de på alldeles för länge! Trummor är bra men ganska tröttsamt i 40 minuter...

Under deras lunchpaus gjorde vi ett tekniskt genomdrag för att kolla att alla bilder och quer kom på rätt ställe. Först därefter var det dags för oss att ta en matbit och det gjorde vi tillsammans med Åsas söta son Simon och hans tjej Jenny!


Kul att hinna träffa er också! Båda pluggar i Umeå så det gäller för Åsa att ta chansen att få träffa favoritsonen! Ja, hon har ju ett barn till också. Men det är ju som ni förstår en favoritdotter! Precis samma läge som i vår familj! :)

Föreställningen gick i alla fall hur bra som helst! Jättekul att få spela igen men skönt också att vi hade förberett oss då det är så länge sedan. Konferenser är kul då deltagarna ofta förväntar sig ännu en föreläsare men istället får ett skrattpass! Där har vi verkligen valt rätt jobb! Nu har vi ytterligare sju föreställningar kvar av "Mens Night" och det känns hur lugnt som helst! Nästa helg blir det Luleå!

Nu händer det inte mycket mer idag. Känner mig lite överkörd av tåget och otroligt nöjd med dagen! Åsa skulle köra vidare till Ammarnäs och jag hoppas att resan går hur bra som helst! Vi har en överenskommelse om sms när man kommer fram och det är alltid skönt att veta att allt gått bra! Kram och tack för idag alla medarbetare och vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0