Klara?

Framme i Piteå hos bästaste (underbart ord) Åsa Persson som inte ens är hemma! Haha! Nej, hon är ute med Alma så jag har flyttat in alldeles själv här vid köksbordet! Det går det med! Imorgon blir det en spännande dag då biljetterna till årets Julshow ska släppas! Hoppas, hoppas, hoppas att det är någon som vill ha kul före jul! :)

Idag ska vi fortsätta skrivandet vilket direkt avslöjar att själva innehållet inte är riktigt klart... Vågar ni köpa biljett i alla fall? Nåja, det här är ingen ovanlig sits och jag minns ju hur man sålde föreställningar även på teatern minst ett år i förväg. Ibland fanns det manus, ibland bara en idé. Men det gick det med! Såg en underbar seriestrip som inte var helt fel i sammanhanget:


Nej, vi är inte heller där ännu... Men det kommer!

Det är märkligt (på ett positivt sätt) hur man kan starta upp hjärnan och inrikta den på olika saker. Ibland måste man tänka strategiskt och vara mer praktisk och ibland ska man jobba kreativt och det är ju lite olika sätt att både tänka och arbeta. Idag är vi helt inställda på att släppa loss alla galna idéer så hjärnan var igång redan i duschen! Kom på flera roliga saker och hoppas att dagen fortsätter lika bra!

Nu ska jag sätta på kaffe! Lika bra att flytta in ordentligt! Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0