Home sweet home!

Ja, det blev en kanonbra föreställning även idag! Eftermiddagar är lite svårare men publiken var med på noterna direkt! Recensionerna måste ha sålt iväg en hel del biljetter eftersom det var nästan fullt! Väldigt roligt! Det är ju inte helt enkelt att ladda om efter en höjdarkväll och är det också halvbesatt i salongen blir skillnaden ännu större. Nu var vi "hemma" direkt! Kanske lite lägre tempo idag men det kanske vi får kosta på oss. Vi blir ju inte yngre... 


Och blommor fick vi av Åsas f d chef på Svt! Det kändes skönt att pusta ut i logen och än en gång konstatera att vi har världens roligaste jobb! När allt funkar ÄR det magiskt! :) Stort Tack till alla som såg oss i helgen! Så positiv, glad och "kramig" publik! Vi kommer garanterat tillbaka till Luleå! Och en av besökarna ville också se oss i Gävle så nästa produktion får kanske åka på längre turné!

Nu har jag landat hemma, fått raggmunkar och fläsk till middag och ämnar slänga mig i soffan framför TV:n! En fantastisk helg och imorrn är det sovmorgon! Igen! I love it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0