Tapas!

Oj, vilket ätande vi har ägnat oss åt den här helgen! Fast det har vi ju lust att göra jämt... haha! Ikväll hade Emilia bokat bord på Mañana som är Göteborgs bästa Tapasrestaurang! Jag var där med henne i vintras och nu var det dags igen!


Ölet serveras i frostade glas som förvaras i en frys så de är iskalla! Nu kom jag inte på att jag skulle ta en bild förrän frosten tinat av... Men Emilia blev snygg så det gör ingenting! Lite bröd och färskost innan maten serverades! Det är verkligen ett jättemysigt ställe som ligger i Majorna!


Jättetrevligt att gå ut och äta med familjen även om det kanske inte ser ut så på den här bilden... Haha! Men det fanns tydligen mycket att titta på! Eller så var vi bara väldigt hungriga!


Men till slut kom maten! Maken fick allt på sin sida och det var verkligen inte lite! Smördegsrullar, ostfyllda tortillas, baconlinade dadlar, buffalo wings, lax i mojo rojo, chorizokorvar, fyllda rostade paprikor, kycklingspett, bläckfisk, parmalindad sparris och såser med massor av vitlök!

Det låter otroligt men vi tömde alla! Och vi hade tänkt beställa dessert eftersom de har en äppelkaka som inte går av för hackor men det slutade med att vi delade en dessert på fyra personer och orkade ändå inte äta upp hela... Gud, så mätt och så otroligt gott! Supernöjda åkte vi hem för att göra en tidigare kväll eftersom Emilia jobbar imorrn och Oskar ska flyga hem på morgonen. Tack alla för "gott" sällskap och ännu en trevlig kväll! :)