Swooosch....

Ja, så säger min nya telefon när den skickar iväg ett meddelande och tack vare den har den här dagen också försvunnit med samma hastighet! Och den största anledningen till det heter "Wordfeud"! Jädrar vad biten man blir! Men lite jobb har det också blivit! :) Man måste ju förena nytta med nöje även på lördagar om man är i den här branschen!

Efter sovmorgon och lite spelande (eller kanske ganska mycket) så träffades jag och Åsa på Folkparken där vi riggade lite ljud och gjorde soundcheck inför kvällens Jubilarfest där alla som jobbat 25 år inom kommunen skulle firas ordentligt! Vi var väl kanske inte jättesugna på att jobba men det blev väldigt lyckat och uppskattat! Det är egentligen alltid mest gruvsamt innan man ska iväg. När man väl är på plats är man 100% där! Ja, förutom "Wordfeud" då... haha!


Vi hann t o m iväg på macken för att köpa batterier och där serverades också det goda kaffet! Det kunde vi inte motstå! Bullen är bara dekoration... haha!


Sedan tillbaka igen för att byta om! Det är faktiskt väldigt roligt att också få vara lite fin till en början! Sedan tar ju figurerna gärna över...


Vi laddade med att spåna idéer till julshowen och dricka "bubbel"!


Fullsatt på Folkparken med en utbyggd scen för våra underhållningsinslag! Publiken var verkligen med på noterna och det blev härlig stämning! Kul!

Nu är jag hemma igen efter nästan sju timmar. Jo, det tar tid även om man bara befinner sig på scenen någon timme! Vi gjorde tre olika pass och kände oss väldigt nöjda med gensvaret. Tack ska ni ha för en trevlig kväll! Nu ska jag sjunka ner i soffan och fundera på lite nya ord... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0