Mörka hälsningar!

Ja, nu tror ni väl att jag deppat ihop fullständigt men så är det inte! Jag är snarare ilsken igen! Enda ljuspunkten som finns på Morö Backe just nu är den inomhus! Redan igår kväll retade jag upp mig på att hela Höjdgatan var kolsvart! "Oj!", sa Åsa som åkte med mig. Hon frågade vad vi har gatlysen till i Skellefteå och jag vidarebefordrar frågan till Kommunen! Redan 22.50 var det alltså släckt på genomfartsleden och runt om i området lyste var tredje lampa. Mörkt och ruggigt på ett välbefolkat område en lördag kväll! Man vill då inte gå ut till fots!

Och nu undrar ni säkert hur det ser ut ikväll, söndag 19.15? Så här:


Inte en lampa! Det är tur att det bor folk i området!

Jag har fått besked om att var tredje lampa släcks 22.00 och att det kl 23.00 ändras till att var tredje lampa lyser men det räcker inte!!! Kalla mig gärna uppviglare men det här är inte OK! Och nu är det väl något annat fel på lamporna. Något fel som inte kommunen rår för... Eller? Och hur ser det ut på Morön? I Bergsbyn? På Sörböle? Likadant? Snart måste jag ut och reka någon kväll! Grrr...


Det är tur att köttsoppan blev god! Höll mig i skinnet idag och lyckades stanna vid fyra liter präktig husmanskost! Det räcker länge när man bara är två... Jag lagar alltid för mycket mat! Tur att man har frys och att det ibland kommer "främmen"! :)

Nej, nu ger jag mig! Ser fram emot en lång natts sömn och en bättre morgondag! Jag har i alla fall maten klar och det känns ju som ett ljus i mörkret...

Kommentarer
Postat av: Ola T

Och i natt var det tydligen en tjej som blev våldtagen i närheten av Norrhammarsskolan. Är det släckt där också, så måste kommunen av rena säkerhetsskäl och ur en trygghetsaspekt ha ljuset tänt. Att släcka så här är bara dumsnålt. Vill inte kommunen att Skellefteå Kraft ska tjäna pengar?

2011-10-09 @ 19:46:52
URL: http://olatheander.wordpress.com
Postat av: Ola T

Jag menar – det som det kostar tar ju kommunen hand om i alla fall litet senare...

2011-10-09 @ 19:47:36
URL: http://olatheander.wordpress.com
Postat av: Anonym

Ja, det är ju tryggheten jag tänker på i första hand! Stackars tjej! Det är ju hemskt om kommunen hjälper tjuvar och våldsmän genom att släcka!!!

2011-10-09 @ 21:22:58
Postat av: Maria

Jag håller med er andra, vår säkerthet ska väl gå före snålheten? När Ske-kraft var ansvariga för gatlyset, då hade vi ljust i vår by, men nu näe Kommun, en av de rikaste i sverige har hand om det, då är det beck-svart. Jag blir så arg. Vet ej hur vi hade det norr om stan i går, var så trött(som alla andra) så jag kollade aldrig ut. Ska hålla koll och rapportera till dig.

2011-10-10 @ 10:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0