Livet är en show!

Tack för det goda rådet Ola! Livet är faktiskt en ny föreställning varje dag och tänker man så blir det kanske lite lättare att även gilla sig själv privat! :)

Hur som helst kom Åsa hit i afton för att åka med mig till giget i Lövånger och hon hade också haft en liknande dag. Vi beklagade oss för varandra och skrattade så mycket att jag nästan var hes innan vi ens hann lämna stan! Det är befriande! Väl framme så kopplade vi in våra mickar på dansbandets ljudanläggning och vill rikta ett stort Tack till Christer som fixade det mesta!

Eftersom jag ikväll återvände till "brottsplatsen" var det många bekanta ansikten som mötte oss när vi kom fram till Folkets Hus! Jo, vi spelade ju revy där i en herrans massa år innan vi beslöt att flytta helt till Skellefteå.


Erika har jobbat sedan starten 1986!


Och bakom bardisken jobbade som vanligt Jörgen och nu den yngre generationen Möller! Det är många bekantas barn som nu vuxit upp. Ett par av dem fixade också maten ikväll och gjorde det med den äran!


Till bords hade vi Kjellis, Annika, Peder, Sven-Axel, Ulla, Helena och Gunnar! Trevligt att träffa er alla igen!


Vi var kvällens värdar och skötte också underhållningen! Här är Åsa mitt i en "prata" om livet som komiker!

Det verkade på publiken som om alla var nöjda! Kul! När jag gick in som "Emma" var det faktiskt också lite som att komma "hem"! Bra stämning, mycket applåder och skratt både under våra monologer och sånger! Det är ett större lass att dra när man även är värd men vi gav faktiskt oss själva godkänt när vi åkte hem. Man vill inte direkt skämma ut sig på hemmaplan så det betyder ganska mycket att det känns bra!


"Belinda" tog även den här publiken med storm och hon och "Emma" fick avsluta kvällen!

Skönt som tusan var det ändå att komma hem igen och inse att det nu är fullt fokus på julshowen ett par veckor. Det behöver vi! Nästa showjobb har vi inte förrän i slutet av oktober och den kommande helgen ska vi bara vara lediga! Lovely!

Tack för ikväll Lövånger!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0