Härlig kväll!

Vi har haft en riktigt härlig kväll! Kul att gå ut och äta och skönt att göra det med dagens alla glädjebesked i bagaget! Dagar som den här har man nära till skratt!


Hängde naturligtvis med sötaste Åsa! :)


Och Robert och Arne! Här gör de sitt bästa för att se coola ut men vi vet ju redan att det här är snälla grabbar! :)


Vi hamnade i alla fall på Lottas Krog där det var tjockt med folk och supertrevlig stämning! Flera hade sett föreställningen och jag fick bl a hälsningar till Peter och Sara från Lena och hennes syster vars pappa har hängt ihop med Saras mamma. Ja, det blev lite långsökt med jag tror att ni förstår! :) Alla var i alla fall väldigt nöjda! Även de män som hade tvingats dit! Haha!


Och i ett hörn myste Tatja med sin Jocke! Det gäller att passa på när man har barnvakt! Efter middagen gick Jocke för att köpa Cola till Tatja och då räknade jag snabbt ut att det var en ny kotte på gång! Grattis! I mars blir livet förändrat för deras del när Elmer ska få ett syskon! Kul!


Jag längtar efter min iPhone och tittade avundsjukt på när Åsa spelade "Wordfeud"! Här ser hon också ut som en smart skolfröken! :) Och vi var faktiskt lite smarta ikväll!


Eller vad säger ni om hennes nya rekord som vi lyckades få ihop tillsammans? Med trippel och dubbel ordpoäng gav "Trixa" inte mindre än 216 poäng! Härligt!


Och maten var gudomlig! Renrostbiff med svartvinbärsås, gratängpotatis och västerbottensufflé! Mmmmmmm.... Bara att njuta!


Och servitören var en skön kille med världens fluffigaste hår! Det var hans egna lockar "all the way" och det var jättefint! Träffade också min gamla gymnasiekompis kille som tog hand om oss i baren! Jag hälsade vidare till Catrine som var hemma och hade tjejmiddag. Hade varit så kul att träffas!

Det blev mycket skratt och historier! En riktigt trevlig kväll även om den inte blev så sen. Men innan vi gav oss för ikväll åstadkom vi två rebusar. Här har ni dagens första:


Inte så svår kanske... Åsa + Persson! Haha!


Men den här då?

Ja, det kan ni klura på en stund... Men jag kan avslöja att det hjälper att man vet namnet på mannen som sitter där! Rätt svar kommer imorrn och då kanske jag även har hunnit tänka ut någon ny! En mycket bra dag närmar sig sitt slut och jag ska lägga mig i sängen och bara mysa med en bok! Och imorrn serveras frukosten till 12.00! Älska bo på hotell!
#1 - - Mikael Lundgren:

Om killen heter Joplin så blir det väl "Scott Joplin" (en gammal Ragtime-kompositör, för ni som inte visste)

#2 - - Britt Öhman:

Servitören, med det fluffiga håret, är från Mobacken och är gammal klasskompis till Johanna =) (Olov Steinvall)

#3 - - David Lindgren:

216?! Då vet man vem man inte ska möta i wordfeud...

#4 - - Monica:

Haha! Kul att det var en Skellefte-kille Britt! Och nog ska vi spela Wordfeud David! Jag måste bara få min telefon först! :)