Snäll?

Jag vet inte om jag är snäll eller bara lite förvirrad... På förmiddagen ringde det på dörren och helt inställd som jag var på en försäljare av kvällstidningar öppnade jag dörren i andra änden av huset och ropade: Vi ska inte ha någon tidning! Tack snälla!

Nu ser jag inte jättebra utan glasögon men efter en stund ser jag att det inte är en, utan två tidningsförsäljare. Och de säljer inget. Det är "Jehovas Vittnen" med broschyrer i högsta hugg... Men min vänliga avrådan fick dem ändå att vända på klacken! Otroligt!

Nu är det där inga favoriter! Jag tycker att de får tro på vad de vill men kom inte hit och lägg era åsikter på mig! Att jag inte gillar dem vet mina vänner som när jag fyllde trettio hade skickat två mycket påstridiga herrar som tryckte på mig broschyrer och även frågade om jag var en "lycklig människa"? Nu var jag mitt uppe i ett kalas och inte så intresserad så jag gav dem "kicken" på en gång. Då sätter en av dem foten emellan dörren och då blev jag rasande! Efter ett "Och hit behöver ni aldrig komma igen!" slängde jag igen dörren bara för att se hela gänget garva läppen av sig!

Herrarna blev sedermera inbjudna och de hade blivit förvarnade: "Efter ett par minuter kanske hon blir lite irriterad." Men det tog bara 30 sekunder! Haha! Ja, vi har skrattat gott åt detta men nu slapp jag ju ifrån dem utan att ens vara arg! Skönt eftersom det alltid frestar på att ilskna till och jag vill ju gärna vara glad på min lediga dag! :)

Har dock jobbat lite! Gjort en logga till en programpunkt i föreställningen och skrivit om lite text. Känns bra och jag tycker att jag hinner ikapp när jag får sitta så här. Det skulle faktiskt vara mer stressande att inte få jobba undan... Så kan det gå! Nu ska jag sticka ut en stund. Lite luft kan man behöva även om vädret är surt. Jag är ju som sagt var inte det! :)


Kommentarer
Postat av: Ola T

Det var en nyhet för mig, faktiskt. Finns det folk där hos er som faktiskt går runt och säljer kvällstidningarna? Expressen och Aftonbladet? Bara på söndagarna? Roligt på ett sätt för att få ut det tryckta ordet, men ovanligt i dessa tider. Jag trodde att det bara var jultidningar som såldes vid dörrarna. Ha det så gott!

2011-11-06 @ 18:10:24
URL: http://olatheander.wordpress.com
Postat av: Maria

Jag är precis som du, det tar inte 30 sekunder innan jag är förbaskad. Ibland skickar de fram småbarn att ringa på..då blir jag riktigt arg..de får tro på vad de vill, men inte pracka på oss det!!

2011-11-06 @ 20:25:15
Postat av: Monica

Jodå, här säljs Aftonbladet på söndagarna (inte Expressen)! Det är kul att bläddra när man har tid även om kvällstidningarna numera mest innehåller skvaller...

2011-11-06 @ 21:05:20
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0