Heeeeeeldag på scenen!

Idag har vi verkligen gjort "full dag"! Man tackar sin lyckliga stjärna för gårdagens lekfulla övningar - det gjorde nog att energin räckte hela den här rejäla jobbardagen! Men vi var inte de enda som jobbade. Maken tillverkar diverse saker till dekoren och när vi imorse gav oss iväg var han redan igång med målningen!


Det här ska bli klädhängare! Han är en riktig klippa som hjälper oss! :)

Vi drog i alla fall iväg till teatern där vi samlade ihop kläder och prylar för ett första genomdrag med kostym! Det var väldigt skönt att komma sig igenom och nu vet vi bättre vad vi ska jobba med de sista repdagarna i Piteå nästa vecka! Nu hade vi också ljusättaren på plats för att han skulle få en bättre uppfattning om föreställningen. Det återstår naturligtvis lite jobb på Julgalet men så har vi ju inte premiär heller förrän nästa fredag... Vi hade också besök av ett par fina elever från TV-utbildningen i Piteå. De ska göra ett reportage om Åsa och fick kika på genomdraget. Tror ni inte att de också skrattade? Kul!

Sedan tog vi en promenad till Nordanå för välbehövlig lunch! Till bordet fick vi en kändis! Eller vad säger ni?


Jack Nicholson! Fast egentligen heter han ju Rolle och jobbar på Nyhléns! Men vilka "look alikes"! :) Supertrevlig människa som glatt delade med sig av erfarenheter från både resor och jobb!


Det var en riktigt fin dag idag och vi försökte "tagga ned" genom att strosa tillbaka! Här är Åsa också dagens höstflicka!


Genomgång av ändringar, mera sång och sedan en kort vila innan vi gick ner i caféet för att dra igång förberedelserna för dagens soppföreställning av "Mens Night"! Nu är den föreställningen inne på sista versen och idag och imorgon spelas sista föreställningarna på Västerbottensteatern.

Det blev kanonlyckat! Vilken härlig publik som kom ikväll! Tack för alla glada skratt och era positiva kommentarer! Hälsogruppen var också på plats och gladde sig åt att de igår delade scen med skådisarna! Haha! Ni är för gulliga! :) Ja, det var väldigt mycket glada kvinnor på plats och de få män som hade dykt upp blev därför synnerligen populära! En superkväll!


Vi avslutade kvällen med att äta en sen middag tillsammans med vår gullige och duktige tekniker för dagen: Petter Nilsson! Tack för ett bra jobb! Han tyckte t o m att vi var roliga! Han måste ha fått en god uppfostran... haha! Nej, nu ser vi fram emot den allra sista föreställningen imorrn och ännu ett samarbete!

Bra jobbat idag alla glada kamrater! Det blev superlyckat och vi är helt slutkörda... Nu soffan och sedan sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0