Långlördag!

Ledig lördag som för min del hade bokats in för ren och skär lättja - men det blev ändrade planer! Nu har det varit full rulle hela dagen. Hektiskt men roligt! Började med att grabbarna väckte mig alldeles för tidigt...


Men vad gjorde det när sonen hade lagat kanonfrukost med bacon och äggröra!

Efter denna stadiga första måltid beslutade vi oss för att flytta om sofforna och hämta den nya - nu när vi hade extra bärhjälp här hemma. Och det behövdes! Herregud så tunga pjäser vi har... Den grå soffan flyttades ut från kontoret, den svarta skinnsoffan bars runt hela huset för att ta över den platsen. På håret att vi fick in den men nu står den på plats! Sedan iväg för att låna släp och hämta den nya vräkarsoffan. Det blev lite stressigt eftersom maken hade jobbaktiviteter hela eftermiddagen.


Efter slit och släp med både soffa och emballage lyckades i alla fall jag och sonen montera ihop den och ställa den på plats. Stor, men den rymdes! Sedan blev det mest främmande. Först av farfars som varit på bjudlunch och invigning av Lejonstömsbron där en del av deras skog fått ny plats!


Oliver är nöjd över att få lite ompyssling hos farfar!


Farmor missade naturligtvis inte att Oskar kommit hem i helgen. Alltid roligt att få krama om barnbarnen!


Fina Oskar! Jag förstår henne!


Sedan kom Ulfs syster Berith och hennes son Emil för att hämta den grå soffan som nu fått nytt hem hos honom. De provsatte och godkände också den nya soffan. Den blir bra när vi ses alla till jul! Men var granen nu ska ta vägen får vi se... Det blir kanske lite trångt men det är ju inte jul hela året!

Nu har jag dammsugit, åkt iväg med skräp och handlat. Ska börja med maten men jag känner att jag måste sätta mig en stund i soffan för att se om jag kan koppla av. Skulle gärna sitta där hela kvällen om jag inte vore så förtvivlat hungrig! Jag har dessutom köpt lammentrecôte som ska bli spännande att smaka! Sedan blir det nog bara glögg och mera soffa!

Vi har dock ett problem. Eller två. Katterna. De har redan tagit sats flera gånger för att hoppa upp i soffan men ryggat tillbaka när vi ropat "Nej!". Vi får se hur länge det går...


De vände oss t o m ryggen! Suuuura... De hade ju också velat se fotboll! Eller?

Ha en skön kväll alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0