Det vackra folket...

Just hemkommen från ett synnerligen lyckat underhållningsuppdrag på Källan i Åmliden! Fullsatt, festligt och en publik som aldrig ville sluta be om extranummer! Till slut var vi dock tvungna att medge att vi var för trötta för att fortsätta... haha!

Det var riktigt roligt att vara ute med gamla revykollegan igen och trots bristen på gemensamma förberedelser hittar man rätt direkt. Det måste sitta i muskelminnet efter 30 år! :) Och slutsatsen efter att ha sett de två bilder som togs medan vi var igång är att det vackra folket verkligen har varit ute och rört på sig!


Underbett 1! Trots utseendet raggade Emma friskt och "fick hugg" bland en massa brandmän! Otroligt! Men de verkade ångra sig innan det blev "skarpt läge"! Haha!


Underbett 2! Brorsan Sven-Ture blev inte ens skarp! Men han ser ju heller inget i de där flaskbottnarna så det spelar ingen roll! Underbettet är nog värre än Emmas... :)

Roligt har i alla fall både vi och publiken haft och det är det bästa med kvällen! Mats körde också så jag har faktiskt mer vilat än jobbat! Men nu väntar sängen och det ska bli såååååå skööööönt! Sov gott alla glada!

Kommentarer
Postat av: Maria

Vacker är väl ett starkt ord?

2011-11-19 @ 22:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0