Semi!

Vilken härlig avslutning på dagen! Hann se två perioder hockey innan det var dags att åka på möte. Skellefteå var ju det starkare laget så jag kände mig ganska trygg i att de skulle gå vidare men hockey är en snabb sport så allt kan hända. Nu blev det i alla fall seger och Luleå som motståndare i semin... Spännande med ett norrlandsderby! Jag är ju ingen hockeyfantast men man dras med i karusellen och det ÄR roligt när det går bra!


Skönt för alla fans att det blev vinst och semi!

Åkte för att tanka bilen och det var hög stämning även på macken där personalen hade hockeyhalsdukarna redo. Kul! Det som är mindre roligt är väl att bensinpriserna förväntas stiga ännu mer imorrn så jag passade på att fylla upp och tjäna några kronor. Eller förlora mindre. När det gäller bensin är man sällan en vinnare...

Och nu har vi avnjutit sista avsnittet av Solsidan med fruktsallad och glass! Skönt att det blev ett bra slut! Fast när eftertexterna började rulla så gled det in en polisbil till vänster i bild... Alltid nåt' helvete på gång i den där underbara serien! Ser fram emot nästa säsong! Nu blir det film och sedan får man nog kurera förkylningen i sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0