Oskars rum klart!

Ja, nu har vi gjort klart ommöbleringen och fixet i Oskars rum. Vi hade ju redan tapetserat tidigare så det här blev en ganska enkel match. Vi har ju också en tendens att köpa på oss saker i tid och otid och har därför värsta "tag-själv-lagret" av bl a IKEA-prylar på vinden. Bra att hitta ibland!

Jag lägger ut bilderna så att vi får chansen att ta kritiken innan sonen kommer hem! Haha!

 
TV-bänken och det gamla skrivbordet har nu fått ny plats på soptippen respektive lagret hos svärfars. Vad gjorde man utan det?


Nya gardiner (av ett tyg jag hade sparat), nytt skrivbord (av en skiva som fanns på vinden), expedithyllor från IKEA med lite boxar från Åhléns. Vi ska köpa ett par dörrar hit när vi åker till IKEA nästa gång. Tavelhylla för LP-skivor fanns på vinden och hurtsen under skrivbordet har vi köpt. Den gamla LP-spelaren har fått flytta in hit eftersom Oskar är en riktig nostalgiker! :)


Nytt överkast kommer från Emilias lägenhet. TV:n är vår gamla.


Den röda PS-mattan har vi haft i rummet men blev nu en bra mysmatta här inne. Kul också med lite färg! Fåtöljerna får du stå ut med Oskar tills du hittar några andra du vill ha.

Totalt kostade omgörningen under en tusenlapp så det var inga stora pengar vi la ut. Det här är ju också en chansning eftersom Oskar inte vet vad vi har gjort för förändringar. Städat och uppsnyggat har det i alla fall blivit och det är ju alltid kul! Välkommen hem grabben! :)

Idag har vi också varit på banken och sålt Emilias lägenhet och nu ska vi hem till farfars för att installera deras nya TV. Det räcker till...

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag tycker det blev väldigt fint. Han blir nog jätte nöjd, inte alla ungar som har sånt fint rum, när de flyttat hemifraån, inte då våra barn. Vi har rummen till annat.

Så han ska vara så nöjd. Ta det lugnt nu så du blir frisk.

2011-03-30 @ 21:18:05
Postat av: Monica

Ja, han blir nog nöjd. Vi använder det som gästrum när han inte är hemma så det var kul att fräscha upp!

2011-03-30 @ 21:25:59
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0