Norrsken och huvudvärk

Det blev en magisk avslutning på kvällen som jag ju kan tacka både Oskar och Facebook för. Först skickade Oskar en bild på norrsken i Luleå och vi började hålla lite utkik om det kanske skulle dyka upp även här. Sedan ser jag på Facebook bilder och kommentarer om att fenomenet synts i Malå, Burträsk och inne i själva stan! Det var då själva den att det inte skulle synas här hos oss!

Men när maken efter att ha hållit utkik ett längre tag gick och lade sig gick jag ut med soporna och där var det! Fantastiskt vackert! Jag trodde att norrsken bara visade sig vid kall väderlek men nu blev man varse att det kan synas när det vill... Jag tog kameran och gick ut för att ta ett par bilder tilll bloggen men inser för varje gång jag försöker göra några svåra plåtningar att erfarenhet och utrustning gör skillnad! Här ser ni min bild:


Haha! Kan ni se nåt?

Sedan gick maken ut och då blev det något helt annat:


Magiskt, eller hur?

Ja, det är i alla fall fascinerade att se! Sedan blev det en kort natt för min del. Vaknade före fyra med en blixtrande huvudvärk. Det blev så besvärande att jag
t o m kräktes Nu förstår jag kanske litegrann hur det är att ha migrän. Det måste ha varit en liknande reaktion. Nu har det mest varit vila idag och först nu i afton så börjar det kännas bättre. Så bra att vi t o m tog fram grillen och lagade kvällens middag!


Maken tog t o m fram solglasögonen. De kan ju vara bra som skydd mot norrskenet...

Oerhört gott var det och det kommer garanterat att bli fler grillmiddagar här framöver!!! Nu väntar gott kaffe av nymalda bönor! Man har det inte allför illa... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0