Dålig uppdatering...

Ja, det är lite uselt med blogginlägg men jag är bara så trött... Tät i skallen även idag. Jag har dock haft ett roligt möte inför ett event i sommar och börjat boka in en del aktiviteter. Men till lunch var jag helt slut igen och fick lägga mig ett par timmar. Nu har jag segat på i eftermiddag och mest läst faktiskt. Håller på med Keplers "Hypnotisören" som är riktigt, riktigt spännande! Jag fick hans senaste bok "Paganinikontraktet" i julklapp men ville ju läsa den här först. Ser fram emot att hugga in på nästa! Vad gjorde man utan böcker? Bra sätt att koppla av och koppla bort allting annat!

Maken har pysslat på i sonens rum och monterat möbler. Det blev riktigt snyggt! Nu ska jag fixa lite nya gardiner så att det är fint när han kommer hem till påsk. Innan dess kanske vi också har inhandlat en ny grill. Vi gillar ju kolgrillat men har nog tänkt investera i en gasolgrill som ju är enklare att sätta igång när man vill snabbgrilla till middag. Måste dock läsa på lite och se vad man vill ha. Jag kikade lite när jag handlade på Maxi och inser att det bara där finns grillar i prisklasser upp till 12000:-... haha! Det känns lite väl "advanced". Vi får se vad det blir!

Landmann? Ja, det finns mycket att välja på!

Maken hade i alla fall gjort supermiddag med grillat igår och det var hur gott som helst! Först hockey med vinst och sedan god mat! Kan inte bli bättre! Nu ska jag göra en tidig kväll och hoppas jag känner mig piggare imorrn!

#1 - - Ola T:

Satsa på att grilla fisk någon gång.

Exempelvis piggvar.

Varför? Jo, du kan skylla på att du var pigg...

#2 - - Monica:

Piggvar... haha!