Sundsvall & Bergafjärden!

Så var vi framme på Bergafjärdens Camping som ligger 17 km söder om Sundsvall. Det gick hur bra som helst med ett tank- och matstopp i Tönnebro. Det känns som om vi gör samma saker flera gånger men man är väl ett vanedjur... Här har vi bott massor med gånger även när vi hade husvagn och ifjol var vi här med Peter och Sara och det ska vi absolut göra om!

Kvällen i Vaxholm var fin igår och vi gick en promenad ner till vattnet och tittade på omgivningarna.


Man blev lite badsugen men vi såg några barn som frös och det räckte...

Nu har vi bytt utsikten mot ett annat vatten som vi kan se direkt från bilen:


Det här känns också bra! Wherever I lay my hat, that's my home!

Med tanke på väderrapporterna från Stockholm och Lag-EM så känns det helt rätt att vända norrut. Förmodligen kommer regnet hit imorrn men då finns ju alltid IKEA! Detta välsignade varuhus! :) Blev dock jätteglad att höra att Klüft hoppade 6,73 i längd i första hoppet och det kändes skönt! Annars har det väl inte gått så bra för Sverige men man får glädjas åt de individuella framgångarna.

Ikväll blir det middag på restaurangen här som brukar vara riktigt bra. Sedan lite mer läsning och kanske boule? Jag har precis läst ut Jussi Adler-Olsens "Kvinnan i rummet" som var riktigt bra! Nu väntar nästa bok i serien om Avdelning Q. Det kanske inte är någon vits för mig att resa bort. Jag kan ju läsa överallt. Men det är ju alltid kul att se nya saker! Och resa innebär ledighet och därigenom tid för läsning. Så det kanske är bra i alla fall!

Vi hörs!
#1 - - Ola T:

Emma Green vann enda gre(e)nsegern också. På Ikea regnar det garanterat inte in. Ha det fortsatt gott.

#2 - - Sarah Ahlsten:

Hej hej vad kul dina inlägg verkar vara. kommer verkligen att läsa din blogg igen. :) Hoppas du har en bra vardag =)

#3 - - Monica:

Hej och Tack Sarah! Ja, min vardag är riktigt rolig! Hoppas du återkommer som läsare! :)