Hemma!

Nu har vi landat hemma igen! Oj, så skönt! Roligt åka bort, roligt komma hem! Maken körde hela vägen på ett utomordentligt sätt så nu har jag läst ut hela Jussi Adler-Olsens nästa bok: "Fasanjägarna" under vägen. Kanonbra böcker som jag verkligen kan rekommendera! Spännande och med en underfundig humor. Kul! Nu måste jag nog iväg på Bokia och köpa den tredje boken också! Han har just blivit översatt till svenska, därför finns böckerna bara som inbundna men jag får se alla bokinköp som en investering!


Enda irritationerna på vägen var väl vägarbeten... Här ser ni en närbild på stoppet i Gunsmark men det var ändå dräglig genomfartstid. Vid ett tidigare stopp fick vi vänta i en kvart... Det är inte OK.


Glädje är det dock att se solen igen när man kommer in på den sista 110-sträckan mellan Bureå och Skellefteå! I Nordmaling vräkte regnet ned så att man nästan inte kunde köra...

Nåja, vi hoppas på uppehåll imorrn även om prognoserna visar det motsatta. Det är ju på hoppet man lever! Nu har vi druckit "hemma-kaffe" och det var för jädrigt gott! Sedan väntar den egna sängen och det ska också bli så skönt!  Sov gott alla!

Kommentarer
Postat av: Ola T

Kul att allt gick bra. Men snälla - var inte irriterad på asfaltkillarna. De jobbar stenhårt. Inte sällan två skift på dag/natt för att hinna så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. De kommer hit till regionen nästan varje sommar och är, med göteborgaren Tony i spetsen (han har varit med länge) bara go´a gubbar. Året runt far de omkring i Norden och lägger asfalt med sina stora maskiner.

Bara så du vet...

2011-06-21 @ 14:35:58
URL: http://olatheander.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0