Framme!

Det gick som ett hejsan! Startade före sju i morse och framme i Vaxholm strax före fem! Då hade vi också gjort två stopp på vägen - för lunch och bensin. Lunchen blev en snabbis på McDonalds i Sundsvall och där kände man sig verkigen som ett barn på nytt!


Stolarna var hur låga som helst!!! Haha!

Skönt också att vi hann fram innan campingen stängde. Det är inte kul att bli utan toanyckel e t c... Det ser helt OK ut här. Fint vid vattnet men vi ska kika runt imorrn och promenera in till Vaxholm så jag får väl återkomma till omgivningarna. Vi började ju naturligtvis med att sätta upp tältet som vi bara testat en endaste gång tidigare. Nu gick det riktigt bra och vi blev inte ens irriterade - trots att vi var hungriga!


Tadaaaa! :) Det sitter t o m fast i bilen!


Allt verkar funka som det ska. Kylen kyler och TV:n har liten, men lysande, bild! Här inne är allt lite mikroskopiskt men vi fick enormt med utrymme nu tack vare tältet!


Ja, ni ser själva! Ett helt rum till! Vädret kunde ha varit lite vänligare men vi får se vad det bjuder på imorrn!

Ikväll blir det inga stora aktiviteter. Lite TV och läsning innan det är dags att knoppa in. Man inser att det varit en lång dag. Kul att vara här! Nu börjar äventyret! För det gör det väl alltid när man reser bort? Man vet ju aldrig vem eller vad man kommer att stöta på... Det gäller bara att ha ögonen öppna!

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0