Trästock 2!

Festen fortsatte idag och jag började redan i eftermiddags med "Garp" som spelade i Krafthallen. En reunion av ett band som inte spelat ihop det sedan mitten på 90-talet då de var riktigt stora med bl a hiten "Hon är så mycket"!


Bengt Strömbro, Henrik Oja och bakom trummorna min käre bundsförvant Mattias Kågström! Vilka begåvningar! Fullt ös och olidligt varmt! I vimlet träffade jag också min favoritgitarrist Anders "P" Pettersson!


Denna strålande och unika talang fanns också på bild i fotoutställningen. Jodå, han tyckte nog att han blev OK och jag tycker att han är supersöt!


Vi traskade vidare till stora scenen där vi såg "Moon Safari"! Lite publik till att börja med men det blev tätt på gräset till slut!


Det här Skelleftebandet består till hälften av syskontrion Åkesson och har en egen stil med väldigt hög musikalisk kvalitet! Vilka stämmor och vilka låtar! Jag blir så imponerad av alla superduktiga unga människor som har sådan begåvning! Jag bugar och tackar för att jag får vara med och njuta!


I slutet fick jag se trummisen kliva fram och det var förre sommarvikarien på NV:s Fotoavdelning Tobias Lundgren! Kul! Sedan var jag tvungen att ta en paus eftersom jag träffade på en av mina favorittjejer!


My! Cool som få i jeans och prickigt! En tuff tjej som reder sig själv!


Blir man törstig hämtar man sin vattenflaska i vagnen! Och tycker man att musiken på avstånd är lite hög så hämtar man:


Hörselkåporna! Och tar på dem alldeles själv! Haha! Hon tryckte t o m på sig solhatten ovanpå! Snyggt MY! Och väldigt roligt... :)


Syskonen Bergvall lunchar i gräset! Bakom Souvasen i mitten finns Fanny!


Andra som lunchade i gräset var mina barndoms grannar, Markströms, som nu hade fått hem sonen Andreas med familj och det första barnbarnet Hilda! Vilken goding!


Han slänga in skallen i Campustältet en stund och lyssna lite på Mindre Modiga Män! Kul med ännu en reunion! Och mannen i mitten med den bara överkroppen är barnens f d Fritids-"fröken" Harry! Härligt grabbar!


Därefter var det dags för musik på stora scenen igen när Stefan Sundström och Jonny Dunders Elektriska Cirkus drog igång!

     
Alla var där! Favorittjejerna Malin och My, Systrarna Sisters, Bröderna Brothers (nej, Martin och Oskar är ju inte bröder men det var roligt att skriva så...) och Stefan såklart!

Full pådrag direkt av denne personlige entertainer! Roligt och lite improviserat mellansnack lyfte också! Tyvärr blev det lite likriktat och han hade gärna fått sätta sig ned och göra någon mer stillsam låt. Nu blev det bröl hela vägen och då kändes det kanske lite långt. Men bra är han helt klart!


Och i publiken stod också Lisa Miskovsky som just nu befinner sig på scenen! Jag var tvungen att ta en paus här hemma. Man blir lite trött i kroppen av att stå så länge. Och att sitta i gräset är vid min ålder heller inte särskilt bekvämt.


Hur som helst slängde Stefan Sundström in en supersaxofonist i slutet! Vilken tjej! Och vilket sound! Hon kunde verkligen hantera det här instrumentet och var den som lyfte slutet av konserten!

Nu har jag planerat att åka ned och lyssna på "Movitz" på någon timme. Jag säger planerat eftersom man inte vet hur det slutar när man slår sig ned i soffan... En bra dag har det hur som helst varit och jag vill tacka alla som jobbat med Trästock av hela mitt hjärta för en en helt fantastisk musikfest!!! Ni har gjort ett otroligt förberedelsearbete och är värda er vikt i guld(skivor)! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0