Somrig stugkväll!

Idag har jag verkligen sovit ut! Om ni nu skulle vara intresserade av att veta... haha! Började dagen med en ordentlig vattningsrunda som ju tar ett tag eftersom jag numera har blommor lite här och där. Det har ju också varit så supervarmt att t o m perennerna börjar sloka på sina ställen. Nu är de dock pigga igen! Tills imorrn i varje fall...

Sedan var vi bortbjudna på middag i Leif & Åsas stuga vilket var både supertrevligt och gott! Solen har ju varit på sitt allra bästa humör även idag och det blev en helt perfekt kväll!


Stugan! Hur snygg som helst! Och med ett kanonläge mot vattnet!


Bryggan! Sol, vind och vatten! Det här är Sverige när det är som bäst!


Vi var inte de enda gästerna! Till bryggan kom också tio gräsänder... :)


Victor matade dem med lite bröd och det var som ni ser en "höjdare"! Vilket hopp! Men han höll inte bara på med fågelmatning. Grabbarna i det här hushållet är både kluriga och tekniska! Alle är ett IT-geni och Victor en finurlig kille som också gör egna raketprototyper.


Här visar han sin egenhändigt byggda kolmila som är det första man behöver eftersom kol av god kvalitet är en viktig ingrediens. Hur allt sedan går till kan jag av kunskapstekniska skäl (jag fattar alltså inte allt) inte gå in på och det är nog kanske lika bra...


Slutresultatet ska i alla fall bli en raket med stubin och allt!


Grabbarna har också var sin egen sovstuga. Det här är Victors!


Och det här är Alles! Så somrigt och fint överallt!


Inomhus är det också så fräscht och smakfullt inrett!


Våra barn kom också dit för att träffa alla och äta middag! Så kul! Det är verkligen länge sedan alla ungdomarna träffades och det är så roligt att kunna göra lite familjeträffar medan båda barnen är hemma!


Efter en jättegod förrätt med rökta räkor och hembakt foccaciabröd var det dags för grillmästaren att göra i ordning grillen!


En stunds surrande på altanen innan det var dags att sätta sig till bords!


Perfekt grillad entrecôte och varm potatissallad smakade underbart! Och det förstod vi ju! Här serveras det alltid extremt god mat!


Avslutningsvis fick vi se en provuppskjutning av raketen! Det funkade! Vilken grej!

Stort tack till er alla för en underbart härlig kväll! God mat och trevligt sällskap i den somrigaste av miljöer! En ren njutning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0