Avslutning!

Vaknade med ett ryck av telefonen och fick börja med att se till att bord och stolar kördes tillbaka för att vara på plats vid dagens lunchservering... Inte helt oviktigt men det löste sig. Nu återstår bara att plocka ihop och röja, annars är faktiskt den här hektiska jobbveckan över och jag ska nu börja min semeeeeesteeeer! Ja, lite fakturering och praktiskt fix återstår men så är det ju när man är egenföretagare. Det är inte bara att stänga dörren till kontoret.

På förmiddagen bar det av till Boviken och dagens sommarlunch. Supertrevligt och gott i stugan med det mest fantastiska läget vid havet! Och glada människor fanns det gott om idag också - fast att det var fest igår. Imponerande! Den gladaste av dem hade dock inte varit på festen och han charmade mig också totalt!

   
Björn! En ovanligt glad gullunge!


Lunchservering med grillat och wokat ute på klipporna! Fantastiskt!


Perfekt läge!


En del valde att åka vattenskoter och kineserna vill alltid ro!


Den här bilden säger väl allt om hur härligt det var! :)


Trevligt mingel hela dagen! Här är det Markus som frågar ut Oskar om hans kamerautrustning. Han har för övrigt skött jobbet med den äran i veckan. Fina bilder, bra jobb och kanonroligt att få jobba tillsammans med den egna sonen!


Sedan blev det också prisutdelning i onsdagens golftävling. Fina priser delades ut av Hasse som hade koll på det mesta! Han är för övrigt ett socialt geni och en supertrevlig person!


En av de glada segrarna på damsidan!


Och här fick jag låna den sötaste en stund! :) Happy!

Och efter en dag vid havet blev det en tupplur innan det var dags att åka iväg ned till Stadsfesten för att äta middag med hela gänget en sista gång!


God mat och glada miner även ikväll!


Rigmor och Thomas!


Och sötaste Felicia!


Trevligt att få umgås med maken åtminstone en kväll den här veckan! :)


Och naturligtvis med bästa sonen!


Här har ni också mig tillsammans med min uppdragsgivare: Världens Bästa Anki! Utan henne skulle ingenting av det vi gjort den här veckan ha varit möjligt! En pärla utöver det vanliga! Tack för att jag än en gång fick jobba med er!!!

Det blev dock tidig hemfärd. Jag är jättetrött och nu är det faktiskt godnatt! Har jag tur får jag även sovmorgon!

Kommentarer
Postat av: Ola T

Vilken fantastisk vecka du måste ha haft! Grattis till den!

2011-07-02 @ 11:32:08
URL: http://olatheander.wordpress.com
Postat av: Christine

Fantastiskt trevligt, vilket super jobb du gör Monica, och lille Björn sötaste ungen på stället. Och Markus lyckades inte missa taxin trots goda försök. Ha en trevlig semester!!

2011-07-03 @ 11:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0