Lyckad premiär!!!

Oj, vilken känsla! Att gå ut på scenen och öppna munnen och känna att rösten bär! Det går inte att beskriva men det är störtskönt!!! Ja, det blev som jag hade hoppats, en riktigt lyckad premiär! Allting funkade och replikerna satt nog ungefär där det skulle. Glad publik, festligt och fullsatt!!! Min ork och energi var väl inte den bästa men jag lyckades i alla fall hänga med hela kvällen! Jag är fortfarande förkyld och har dunderhuvudvärk men nu är jag mest bara lycklig!Så till smolken i glädjebägaren: Parkeringsfrågan på Nordanå!!! Båda föreställningarna blev ordentligt försenade eftersom folk kom in för sent då de inte hade någonstans att ställa bilen!!! Nordanå är alltså en plats man inte ska besöka? Man blir ju förb-d när man hör att vaktmästarna föreslagit att de skulle ploga upp gräsmattan för parkering men även där fått nej från politikerna. Fy fan! Nu blir det direktkontakt med Bert Ö på måndag! Bättring!!!

Efter premiären blev det nyårsfest på Nordanå där vi åt jättegod mat och firade med alla våra vänner. Riktigt trevligt! En eloge till Thomas som tog på sig toastmasterrollen och i sann diktatoranda fördelade tal mm. Haha! Man fick alltså inte välja själv men det var jättekul! Sedan klädde vi på oss och gick ned till parkbron där Norran och Skellefteå Kraft bjöd på ett jättefyrverkeri av sällan skådat slag! Storslaget! Det var värsta festivalstämningen och flera tusen skelleftebor hade samlats för att fira in nya året! Här kommer några smakprov!

 
Det var riktigt maffigt och kändes lyxigt med ett sånt fyrverkeri här hemma! Kul också att träffa en massa andra människor vi tolvslaget. Det här får gärna bli en tradition! Sedan gick vi tillbaka och eftersom vi hade tillgång till storbild råkade det bli samling vid småkronornas match mot Canada. Hur spännande som helst!


Här ser det stillsamt ut men vänta bara tills sista straffen gick in...


Glädjen över vinsten gick inte att ta miste på! Heja Sverige!

Hur som helst blev det en kanonkväll och Gott Nytt 2011 på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0