Sista dagen - del 2!

Nu fortsätter jag rapporten från gårdagens föreställning och festligheter! Efter paus fortsatte föreställningen igen och alla var på sitt soligaste humör! Kan man vara annat en så här storslagen dag när alla stöttar oss till 100%? Maken var där och fotade vilket gör att jag också kan komplettera med några riktiga bilder! Ni märker nog vilka som är mina och vilka som är hans... haha!


Vi hade ju besök av ett gäng extra prinsessor till möhippan och här syns alla på en gruppbild!
 

Föreställningen fortsatte och i slutet av detta underbara crazy-nummer får Peter lite klappar på rumpan. Han verkar något besvärad när han går ut. Bengt som spelar en lite för närgången bög är dock desto gladare...


Belinda gör sig klar för sin bejublade entré!


Johanna sköter ljudet medan Peter befinner sig på scenen.


Snyggast i år var Thomas som fick ha smoking!


Dags för kortege och parad i Svarttjärn! Vi närmar oss slutet...


Man ska väl inte kasta sten i glashus... men det gjorde Bengt! Han som tidigare spelat en helt underbar bög fick ett plötsligt infall på scenen när Peter kom in för att hämta honom och Mats efter hockeysketchen och började sjunga: "Peter Fjällström är homosexuell, homosexuell, homosexuell..." När han kom ut på sidoscenen gick det upp för honom vad han just hade gjort... "Herregud! Jag sa att Peter var homo!"


I slutnumret har vi skjutit konfetti ut över publiken och så här sista gången blev det både stående ovationer och en kaskad från alla medverkande! Vilken final!


Ja, det fälldes en och annan tår... Det var högtidligt, varmt, roligt och mer än vanligt sorgligt att avsluta den här gången...


Ensamma kvar på scenen. Tack ska ni ha för en fantastisk föreställningsdag! I nästa inlägg kommer en rapport från festen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0