Pappa

Just hemkommen från lasarettet igen kan jag berätta att pappa mår mycket bättre! De kunde inte se någon blödning på hjärnan på röntgen men trodde att det var någon förtätning på de blodådror som går utmed halsen upp till huvudet. Nu får han åka hem i afton och komma tillbaka för fortsatta undersökningar och eventuell operation till veckan. Vore så skönt om de kunde hitta någon lösning eftersom han varit så trött, slut och "yrslig" en längre tid.

Man har nog blivit lite bortskämd med att ha haft friska föräldrar och inser att det säkert kommer att bli fler vändor på lasarettet i framtiden. Sådana här gånger är det ändå tur att man är flera syskon som ställer upp. Lillebror har varit hemma och muntrat upp mamma och vi andra har varit hos pappa. Nu skulle storebror skjutsa hem honom i eftermiddag men pappa hade dock inte så bråttom hem just nu. Det var skidor på TV och i samlingsrummet satt ett helt gäng "gubbar" och hejade koncentrerat! Haha!


Lånade några bilder som Malin tog senast hon och My var hemma på besök. Det yngsta barnbarnet är verkligen en älsklingsunge även för dem! Det beror säkert också på att de har lite mer tid att vara med henne nu när de är pernsionärer.


"Moffe" gör reklam för kaffe!


Men lilla fröken rynkar fortfarande på näsan... Fina bilder blev det och mamma och pappa så så avslappnade och glada ut!


Snart får nog "momme" också hjälp i köket! Gulligt!

Nu har jag både promenerat, besökt på lasarettet, fått hårddisken fylld med filmer av svågern och varit med syrran på solariet. Därför dags för dusch och lite middagsförberedelser vilket förmodligen innebär att jag också måste åka och handla. Och ikväll är det äntligen dags för "Solsidan" igen! En bra söndag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0