Roligt möte!

Just hemkommen från ett trevligt möte med mitt kvinnliga nätverk! Fast "trevligt" - vilket lamt ord det är... Det var roligt, inspirerande, berikande och stundom även lite irriterande. Och så ska det väl vara när man träffas mer än tjugo kvinnor för att diskutera ett viktigt ämne, Ikväll var det Norrbotniabanan som ventilerades och alla var rörande överens om att den behöver byggas! Sedan hade vi väl lite olika åsikter och synpunkter på var det sitter fast och hur vi ska gå vidare.

Jag tror ju fortfarande att vi har möjlighet att påverka besluten även om de tas långt borta. Vi måste kräva att våra politiker driver frågan, vi måste ta betalt för att utländska lastibilar kör på våra fina vägar, vi måste se till att övriga Sverige inte klarar sig utan vare sig gods eller människor från Västerbotten! Men hur sätter man hårt mot hårt för att börja väcka debatt? Den frågan har jag tyvärr inget svar på men jag ska åtminstone göra vad JAG kan för att påverka de jag känner!

Mest besviken är man hur som helst på Maud Olofsson som vek ned sig totalt när hon lämnade länsgränsen... Vad har hon gjort för oss? När det gäller Norrbotniabanan så är svaret: Inte ett smack!


Ja, det hjälper inte att du håller upp mungiporna... Du gör ingen glad...

Det som sedan är lite irriterande är väl att diskussionen har en tendens att tappa skärpan i samma takt som det dricks vin och det är väl heller inget nytt påfund. Så länge vi äter och tar ett glas vin är alla alerta men efter tre eller fyra glas blir det tyvärr inte detsamma... Jag har inte något emot att folk dricker men tycker nog att själva samtalet ska vara det viktigaste. Det är ju därför man träffas! Eller åtminstone är det så för mig!

Sammantaget var det en ändå bra torsdagkväll med trevliga människor och god mat signerad Nordanågårdens Värdshus! Men när jag skulle åka hem var det nära att jag inte skulle kunna köra därifrån... Vilken skitbil jag har som hyrbil nu. Samma märke som min egen men om den är en limousine (jag vill gärna se den så, haha!) så är det här en traktor - fast utan drag... Jag höll knappt på att ta mig uppför den lilla backen som kommer efter Lanthandeln på Nordanå! Skitdäck och skitmotor helt utan kraft! Nu är det väl halt ute men det där är en vääääldigt liten backe... Ja, jag fick backa tillbaka för att ta ny sats men det var anmärkningsvärt lite köra med! Måste ringa för att kolla när jag får tillbaka pärlan igen. Jag läääääängtar! :)


My love! :)

Ooooops! Höll på att glömma dagens visdomsord! (Tack Susanne!)
"Håll aldrig tillbaka en fis! Då backar den, vandrar längs med ryggraden, upp till hjärnan å förvandlas till skitsnack! Så fjärta loss och va en bra kompis :)"

Kommentarer
Postat av: Karin

Intressant möte du verkar ha varit på Monica! Bra att Norrbotniabanan var på tapeten. Nästa gång kan ni väl snacka om "Stoorn". Jag har trott på det projektet från första början och jag vägrar envist släppa min tro. Så i NV i dag att det hade snackats Stoorn i Jörn häromkvällen och att nån tyckte att han Torbjörn skulle söka EU-bidrag, vilket jag tror att han redan har gjort. Fishistorien MÅSTE jag komma ihåg. Ha de!

2011-02-04 @ 08:28:15
Postat av: Ola T

Fisdomsordet har jag aldrig hört. Eller var det visdomsord..?

2011-02-04 @ 09:15:33
URL: http://olatheander.wordpress.com
Postat av: Monica

Haha! Nu är du rolig igen Ola! Och "Stoorn" kan absolut bli ett bra ämne framöver. Det har ännu inte varit min tur att föreslå så jag sparar på idéer!

2011-02-04 @ 09:23:36
URL: http://monicalindgren.blogg.se/
Postat av: M

Intressant ämne, bra förslag med att långtradchaffisarna ska betala, Maud Olofsson, gör ingen glad, Huvva ligen.

Kan du ta traktorn och komma hit och skotta??

Ha en skön fredag :)

2011-02-04 @ 10:14:20
Postat av: Monica

Haha! Jag tror inte den där traktorn duger till skottning Maria! Ta det i omgångar och ha en skön helg du med!

2011-02-04 @ 10:48:50
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0